Güncel Haberler

HASTANEDE SONA YAKLAŞILIYOR…

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, inşası süren Şuhut Devlet Hastanesi’ni geçtiğimiz hafta ziyaret etti. Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Şuhut’ta yapımı devam eden 50+25 yataklı Devlet Hastanesi’nin hastanenin 5 yıldızlı otel kalitesinde ve oldukça lüks bir şekilde inşa edildiğini söyledi.

5 Yıldızlı Otel kalitesindeki Hastaneye Uzman Doktor Atamalarınıda yapılarak GÖRKEMLİ bir açılış yapılmalıdır. Uzman Doktor açığı kapatılmadan yapılacak bir açılış ancak Gösterişten öteye geçemez. Sayın genel Sekreter Erenoğlu Bu Hastane hizmete tam kadro Uzman Doktor ve Sağlık Personeli ile başlayacak olup; ”Şuhutlular bu esere sahip çıkmalıdır.” demeli idi. Yapılan hastanenin Uzman Doktor açığı ile açılışının yapılmasının hiç bir anlamı olmadığı vatandaşlar tarafından ifade edilmektedir.

Sayın Genel Sekreter ERNOĞLU; Şuhut Devlet Hastanesinin Tam Kadro ile hizmete açılacağı sözünü vermesi beklenilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.