Güncel Haberler

RECEP BOZKURT’A SORUYORUZ…! KİMİ NEDEN KORUYORSUN…!

Gündoğdu yağ fabrikasında olan; gsm şirketi tarafından kurulmuş olan sabit baz istasyonunun halen 3194 sayılı İmar Kanunu ve Yönetmelikleri kapsamında ruhsata tabii olmadığı aşikardır.

 Bu baz istasyonunun Ruhsatı varmı..!

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü’nün 11/10/2011 gün ve 214 sayılı yazısında da “…13.10.2009 tarihinden itibaren, baz istasyonlarına 3194 sayalı İmar Kanunu ve ilgili Yönetmelikleri gereği yapı ruhsatı ve yapı kullanma izin belgesi düzenlenmesi gerekmektedir. Denilmektedir.

 Yapı Ruhsatı ve Yapı Kullanım İzin Belgesi varmı..!

 Ayrıca, kule şeklinde yapılan baz istasyonları için ise imar planı kararı gerekir…” denilmek suretiyle bu konuda açıklama getirilmiştir.

 İmar Planı Kararı varmı..!

 Tüm bunların yanında, gerek İdare Mahkemeleri gerekse Danıştay baz istasyonunun bir yapı olduğunu, belediyelerden ruhsat alınmak, imar planına işletmek kaydı ile faaliyet gösterebileceklerine dair kararlar vermektedirler.

 Bunlardan Sayın Başkan Haberin Varmı..!

Bunlardan haberin varsa kimi neden koruyorsun..!

18 comments

  1. Suhut malesef feraseti yetenegi olmayanlarla yonetildigindendirki ilerliyememistir.bu ise cok manidardir.zayif insanlar yanlarinda etrafinda yalaka tabir edilen iyi dusunemiyen karizmatik olmayanlari tasirlar.burada ilmine saygi duydugum bir bakan var fakat sunu sorar insan;
    Sen kucuk bir ilceden cikan bir bakansin neden sectiklerin kaybediyor ve sectiklerin yuzunden partine kaybettiriyorsun.demekki iyi secemiyorsun.
    Bu nu sormanizi isterdim.neden halk senin sectigin baskani sevmiyor diye.

  2. Biz bu baz istasyonlarını istemiyoruz…..Gerekenin yapılmasını istiyoruz .Uyanın artık ŞUHUT halkı hasta olunca mı harekete geçeceksiniz…..

    • Şimdiye kadar kim hasta oldu da şuhutlu hasta olcak kardeşim sizin alıp veremediğiniz ne ?

      • doğru konuya deginmişsin şimdiye kadar kim hasta oldu demi ? zaten bu baz istasyonları insanı hemen hasta etmez zamanla yavaş yavaş götürmeye başlar kasada görünmeyen çürük elma gibi bir bakmışsın insanlar yavaş yavaş kanserden ölmeye başlar iş işten geçer ozaman kafanızı vuracak baz istasyonu direği ararsınız

  3. ben şunu anlayamaıyorum.yıllardır PTT nin üstünde ve hisar da baz istasyonu var. bunlara neden karşı çıkılmıyor da bu yenı kurulan baz istasyonuna karşı geliniyor.ben bunu anlamakta zorluk çekiyorum.

  4. tarafsız olduğunuzu söylüyorsunuz ama benim yorumu kaldırdınız.yazıklar olsun

    ÇEŞİTLİ İSİMLER ALTINDA AYNI IP DEN YAPILAN YORUMLARI YAYINLAMIYORUZ. ANCAK TARAFSIZLIK İLKESİ UYARINCA BİR YORUMU YAYINLIYORUZ. HIÇBİR YORUMU KALDIRMADIK. SUHUT HABER.

  5. soru işaretli kardeşim bu radyasyon birden beli etmez kendini zamanla ukraynaki o patlama karadenizli insanları sonradan hasta etmeye başlamıştırrr anlatabiliyormuyum o radyasyondan kendileride etkileniyor da para hırsı işteeee kul hakkı flan dinletmez adama

  6. Yaa ARKADASLAR BU BAZ ISTASYONU HAKIKATEN ZARARLI ISE KESINLIKLE GITSIN AMA ZARARLI OLDUGUNU ISBAT ETSINLER TEST ETTIRSINLER O ZAMAN SUHUTLU DESDEK VERIRKALKMASI ICIN AMA ZARARLI DEGILSE BU KADAR LAFADA GEREK YOK

  7. Bu baz istasyonu korsan kurulmuştur. Yüksek Elektromanyetik dalgalar yayıyor. Şehir dışına kurulması gereken kule istasyon imar mevzuatına aykırıdır. 250 mt güvenlik korıdoru olması gerekiyor. Uyan şuhutlu uyan, Sağlığınla oynanıyor.

  8. cebindeki cep telefonu baz istasyonundan daha çok radyasyon yapıyor arsası olan parasını basar kiralar istasyonu diker bunun kontrolleri yapılıyor kimse başına buyruk çıkıpta birşey yapmıyor siz etrafınıza bir bakın neler dönüyor ne haksızlıklar var başkan belediyeden sorumlu istasyon için yargı yoluvar ben birşey daha paylaşayım istasyon yasal olarak 4 yıl kanuni olarak kurulur 4 yıl sonra şikayet olursa yeri mecburi değişim yapilır 4 yıl geçtikten sonra radyasyona tabi oluyor . alo derken iyi çekmiyor diyorsun bide ulaşılamamakta var işin içinde şuhut uyuma gazagelme biri bir taş atar bazıları otaşı çıkaramaz.

  9. radyasyon ayrı birşey arkadaş bu direkler ses dalgası ile radyo firekansı ile çalışıyor radyo dalgasına mağruz kalıb hucrelerinde yanma oluyor butür bir etkilenme bu radyasyon yayarmı allahın direği oylebirşey varmı dünya savaşları yapılır bir direkteki radyasyonla vaybeneymiş.
    radyasyon atomu parcalayıb binbir zorlukla yapılıyor arkadaş.

  10. iki tanede hisar tepesinde var bunların işine arkadaş……..

  11. gecen şuhuttan geçtim bir ak partili olarak o yollardfaki durakların degişmesini istiyorum afyondaki yeni duraklar gib iolsun resmen şehrin görüntüsün feci şekilde bozuyor o kaldırım daki renkler ne öyle ya beyaz sarı çok kötü duruyorrr sn recep bozkurt lütfen degiştirrelim o durakları güzel bişey yapın lütfen yapamıcaksanız çekilin adaylık tan bana atak tututugunu koparan adamlar lazım çalışacak adamlar lazım o merkeze yapılan alışveriş merkezine güvenip de çalışmamazlık yapmayınnn lütfen o duraklarla kaldırımlar lütfen degişsin degişmesini istiyorum ziyaretci defteri bulamadıgımdan bu haberin altına yazdım kusura bakmayın 😀

  12. hasankarapınar

    ah o fırsat herkese gecse yarabbi şükür derizhertarafa koyun dersiniz ya telofon cekmese cekmeyo deriz
    ,

  13. şuhut hisar tepesi sit alanı adamlar iki kere kazıp anten dikti tüm tarihi eser cilere ve şuhutun dedi koduçularına ve iftiracılarına duyrulur baz istasyonu

  14. sevgili Hasan Karapınar abi, görüşlerinizi destekliyorum ve size böyle açık yani doğruları konuştuğunuz için teşekkür ediyorum.

    • hasan karapınar

      rica ederim kardeşim ama gercekler böyle her il ve ilcelerde var ama bizim memleketteböyle sorun ederler cekememezlik başka diyecek bişey yok işlerinde başarılar Allahım daha cok versin saygılarımla,

  15. Bu baz istasyonuna karşısınız onu anladık peki ptt ve hisarda ki baz istayonları ne olacak?Zaten baz istasyonları- tabi bilginiz varsa- şehrin dışında olursa daha teklikeli.Arştırma yapabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031