Güncel Haberler

İbrahim Eroğlu Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı

Ak Parti’nin Şuhut İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu oldu.
İlçemizde tanınan ve sevilen esnaf, iş insanı İbrahim Eroğlu adaylığı ile ilgili ilk açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı.

SEVDAMIZ ŞUHUT Her Karışına Sevdalı Olduğum, Doğduğum , Büyüdüğüm,
Ticari Sosyal Hayatımın Her Zaman Bir Parçası Olan , 7 den 77 sine Tanıdığım Ve İç İçe olduğum , Daima Hizmetinde Olmaktan Mutluluk Duyduğum Zaferin Ve Tarımın Şehri Güzel İlçem ŞUHUT ‘ a Hizmet Yolunda , Teşkilat Başkanlığı dahil ,10 yılı İl Yönetim Kurulu Üyeliği olmak üzere , kurulduğu günden bugüne , onur ve gururla hizmet ettiğim Ak Partimden, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleri , Değerli büyüklerimizin uygun görmesi ve siz hemşehrilerimizin duaları, Destekleriyle , Belediye Başkan Adaylığımız açıklandı.

Şimdi aslolan hep birlikte durmadan, yorulmadan, girmediğimiz gönül, çalmadık kapı bırakmadan eser ve hizmet siyasetiyle ŞUHUTUMUZU, daha modern bir hale getirmek için gönül seferberliği başlatarak, Aşk ve Heyecan ile , hep birlikte çalışmaktır. Üç dönem ilçemize hizmet eden Sayın Recep Bozkurt Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı Teşekkür ederiz.
Tüm ŞUHUT’lu hemşehrilerimize selam ve sevgilerimle…
SEVDAMIZ ŞUHUT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031