Güncel Haberler

İLÇEMİZDE YAPRAK KIMILDAMIYOR…!

İlçemizde ekonomi SOS veriyor. Akşam saatlerinde akşam namazına 20 dakika civarında ilçemiz çarşısında gezerken sokaklarda kimse olmaması dikkatimizi çekiyor. Kameramızla bunu görüntülüyoruz. Daha önce yaptığımız haber aklımıza geliyor. İlçe ekonomisi sıkıntıları azalacağına artmaya başlamış, Haberde ifade ettiğimiz gibi esnaftan havlu atanlar çoğalmaya başlamıştır.

İlçemizi yöneten siyasi irade önlem almak zorundadır. İlçemizdeki devlet kuruluşlarının kadro eksiklikleri hemen giderilmeli, Sağlık ve Eğitim hizmet kolu çalışanlarının ilçemize atamaları önemle ele alınmalıdır. Gerekiyor ise Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veyrel EROĞLU’ndan destek istenmelidir.

İlçe dışında yaşayan ancak ilçemizle bağlarını koparmayan hemşerilerimiz alış verişlerini ilçemize kaydırmalı, Esnafımızda rekabet koşullarını göz önüne alarak uygun fiyat politikaları uygulamalıdır. BU sıkıntıları Şuhutlular olarak hep beraber aşmalıyız. Egenin Yıldız Kenti Olma hedefi hayal olmaması için mutlaka birlik içinde olunmalıdır.

s2 s3 s4 s5

 

 

4 comments

  1. akşam namazına 20 dk kala millet ne yapacak elbet evine gidecek yok sa foto çekinelim diye orada beklenecek ben size bir foro çekeyim kalabalık gösteryim bir foto çekeyim kimse olmasın

  2. Bardağın neresinden baktığın önemli…

  3. sokakların bu kadar boş olması çok manidar bir durum.Sabah gün doğumunda çeklimiş herhalde bu fotolar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031