Güncel Haberler

Afyonkarahisar’da IŞİD operasyonu..!

Afyon’da yapılan IŞİD operasyonu ile ilgili Zafer partisi Afyonkarahisar il başkanılığı basın açıklaması: Başta emniyet mensuplarımıza teşekkür eder ve çalışmalarında başarılar dileriz; onların başarısı, milletimizin güvenliğidir. Zafer Partisi olarak, kurulduğumuz günden bu yana sığınmacılara ve selefi terörüne karşı politikalar geliştiren ve Türkiye içerisindeki faaliyetlerin hızla arttığını gören tek partiyiz. Ve kaygılarımızda ne kadar haklı olduğumuzu da yapılan operasyonlar ortaya koymaktadır. Görünmektedir ki selefi cihatçı terör, önümüzdeki dönemde ülkemize yönelik saldırılarını artırarak devam ettirecektir.

Biz kamuoyuna, Yesevi zırhı politikamız gereği bildiririz ki:

Selefi cihatçı terör ile mücadele, dış istihbarat, iç istihbarat ve polis istihbaratı arasında yapılmalıdır. Güvenlik ve istihbarat servislerimizi yeniden yapılandırarak, personel sayısını ve kalitesini yükseltmelidir. Sadece eylem önleyici anlayıştan öte, örgütlerin sosyal tabanlarının gelişmesini engelleyici bir anlayışa geçilmelidir. Selefi cihatçı terör, ülke sınırlarımız dışında tutulurken, diğer yandan yurt dışında da etkili bir mücadele hedeflenmelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031