Güncel Haberler

AKP Teşkilat Başkanı Ahmet Yeşilırmak basın toplantısı yaptı…

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Yeşilırmak basın toplantısı yaparak kentte devam eden ilçe kongreleri sürecini değerlendirdi.

Teşkilat Başkanı Ahmet Yeşilırmak” İlçe ve belde kongrelerin takvime bağlı olarak gerçekleştirildiğini kaydederek, iki ilçenin kongresinin AK Parti Genel Merkezi tarafından ileri bir tarihe ertelendiğini belirtti. Kongrelerde öncelikli amacın teşkilatın daha fazla güçlenmesi ve teşkilat üyelerinin birbirlerine daha fazla kenetlenmesini sağlamak olduğunu ifade eden Yeşilırmak, “Geçtiğimiz hafta Emirdağ İlçesinin kongresi yapıldı. Bazı ilçelerimizin kongreleri genel merkezimizin talimatı ile ileri bir tarihe ertelendi. Ertelemenin sebebi genel merkezin öngördüğü kriterlerden dolayı ileri ertelendi. Biz kongrelerimizde birden fazla adayın yarıştığı değil, tek liste ile kongrelerimizi yapmak istiyoruz. Demokraside bu tarz şeyler olur mu? Diye düşünülebilir ama biz AK Parti olarak şunu biliyoruz birden fazla adayların yarıştığı kongrelerde, kongreden sonra tartışmalar devam ediyor. Genel merkezimiz bunun önüne geçmek istiyor. Biz hiçbir zaman tasfiyeci bir rekabetten yana değiliz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.