Güncel Haberler

Malatya, Afyon Polemiği…!

Orman ve Su İşleri Bakanı Hemşerimiz Veysel Eroğlu bir dizi açılış için Malatya’yı ziyaret etti. Temel atma ve açılış törenleri sonrası Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valiliği ziyaret etti. Valilik Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında, Malatya’ya bakanlığının yaptığı ve yapacağı yatırımlar hakkında bilgi aktaran Bakan Veysel Eroğlu, “Malatya’ya 900 milyar TL’lik yatırım yaptık. Bu yıl yapacağımız yatırım ise 1,3 milyar TL civarında olacaktır. Böylece yatırımlar açısından birinci sıraya yükseleceğiz” dedi

Bir basın mensubunun; Afyonkarahisar’a 23 gölet, Malatya’ya ise 5 gölet yapılması haksızlık olmuyor mu?” sorusuna Hemşerimiz Bakan Veysel EROĞLU; “Afyonkarahisar’da yaptığımız göletler çok küçük. Oraya 20-30 metrelik göletler. Malatya’ya yaptığımız göletler ise baraj kadar büyük ve yüksek. 50-60 metre yüksekliğinde baraj gibi göletler yaptık ve daha da yapacağız. Afyonkarahisar’a 400 milyonTL, Malatya’ya ise 1,3 milyar TL yatırım yaptık” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.