Güncel Haberler

İKİ YANLIŞ BİR BELEDİYE BAŞKANI ÇIKARMAZ…!

İlçemizde Mart 2014 Mahalli İdareler seçimine 8 ay kala siyaset kazanı kaynamaya başladı. AKP den belediye başkanı Recep BOZKURT aday adaylığını açıklaması arkasından gözler diğer siyasi partilere dönerken; İlk hamle Eski belediye başkanlarından Nuri OYNAĞANLI’dan geldi. 2009 seçimlerinde AKP den aday olmak için siyasi çalışmalar yapan, AKP ilçe teşkilatı ile çeşitli defalar görüşmeler yapan OYNAĞANLI umduğunu bulamadığı adaylığı Recep BOZKURT’a kaptırınca rotayı DP çevirmek zorunda kalmış ve seçimlere DP de girmiştir.

İlçemizde CHP ve MHP ye kanca atarak, engin siyasi ve seçim deneyimleri sayesinde seçim yarışından kopmalarını sağlayıp muhalif oyları kendinde toplama stratejisini kullanmıştır. Kısman başarı elde etmiş olmasına rağmen tutarlı ve partisine sahip çıkan CHP ve MHP li seçmenlerin tercihlerini partilerinden yana kullanmaları başkanlık hedefine ulaşmasını engellemiştir.

Sayın OYNAĞANLI 2014 seçimlerinde işi daha sağlama almak için İlçemizdeki siyasi partilerimizin genel kurullarına çevirmiş, AKP deki sancının kendisini adaylık sürecine götürecek hamlelere yönelirken; Şuhut MHP ilçe teşkilatında 2009 da yaptığı hataya düşmemek ve MHP den erken aday veya aday adaylarının çıkmaması için ekibi ile birlikte çalışma yapmaktadır. Seçimi kendisinin etrafında toplanan MHP nin alabileceğini MHP teşkilatı içindeki çeşitli kesimler kapalı kapılar arkasında ifade etmeye uzun süre önce başlamış şu günlerde de çarşıya inen çevresi tarafından ima edilmeye başlanılmıştır. AKP den adaylık konusunda çabaları önümüzdeki günlerde netleşmesi beklenirken, geçmişten ders çıkararak B planını hazır tutmaya çalışmaktadır.

Şuhutlu Ülkücüler ile Milliyetçiler STEPNE olmadıklarını 2009 seçimlerinde 677 oyla partilerine sahip çıkarak göstermişlerdir. 2014 seçimlerinde de gösterecekler kesindir. İlçe seçim kurulunun açıkladığı 2007  ve 2011 Milletvekili seçimleri ile 2009 Mahalli idareler seçimlerinin partilere göre oy dağılımı da siz değerli okuyucularımıza bir fikir verecektir. 2011 seçimlerinde Türk Milliyetçilerini destekleyeceğiz deyip, son 3 gün 2014 leri düşünerek başka limanlara yelken açanlara;

Ülkücüler ile Türk Milliyetçilerinin” İKİ YANLIŞTAN BİR BAŞKAN ÇIKMAZ” demeleri muhakkaktır.

 

SECİM

 

 

 

 

3 comments

  1. Kim yazdı bunu. Doğruya doğru.

  2. şuhut da siyaset in babası nuri oynaganlıdır ama ekrem özsoy a bırakmış dır ben diyorum ki ekrem beye son bir sanş daha verelim şuhut lu olarak

  3. abdullah umurhan geçen dönem düşünüyordu,vaz geçip topu bu döneme atmıştı. genemi vaz geçip yorum yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.