Güncel Haberler

GAZİ MUSA ASMA dan ANLAMLI BAĞIŞ….

              Şuhut’un Akyuva Köyü’nde yaşayan hayırsever Gazi Musa Asma, aldığı tazminat ve gazi maaşından biriktirdiği 30 bin lirayı, engelli bireylere akülü araç alınması için Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağışladı.

         Yaptığı bağıştan dolayı hayırsever Gazi Musa Asma’ya teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, en geç Ağustos ayında 85 engelli bireye daha akülü araç dağıtacaklarının müjdesini verdi. 

            1995 yılında askerlik görevini yaparken gazi olan ve yaşadığı zorluklardan sonra ömrünü engelli vatandaşlara yardım etmeye adayan Gazi Musa Asma, örnek bir davranışa imza attı. Daha önce çeşitli alanlarda yardımlar yapan ve Şuhut’ta yardımseverliği ile tanınan Gazi Musa Asma, Afyonkarahisar Belediyesi’ne engelli vatandaşlar için tam 30 bin lira bağışta bulundu. Gazilik tazminatı ve gazi maaşından biriktirdiği 30 bin lirayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teslim eden Asma, bağışladığı parayla akülü araç alınıp engelli vatandaşlara dağıtılmasını istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.