Güncel Haberler

YARDIMLAR TÜRKMENLERE ULAŞTI…

ANDA Kardeşe Vefa Derneği tarafından bir tır dolusu yardım Yayladağ’da ikamet eden Türkmen kardeşlerimize ulaştırılmıştır.
Okan Tosun tarafından yapılan açıklama da; Afyon’dan çıkarttığımız, 25.500 kg un, Türkmen Evinin toparladığı ilaçlar, Oğuzhan Dulkadiroğlu kardeşimiz vesilesiyle bizlere ulaşan ayakkabılar, Arnavutköy ve Medeniyet Kültür Derneği tarafından gönderilen kışlık giysiler ve Muhammed Dilmen aracılığı ile yetimhane için gönderilen kırtasiye malzemeleri Yayladağ’a ulaştı.

Un dağıtımının bir bölümü kaymakamlık görevlileri nezaretinde bugün yapılmıştır. Kalanlar önceden tespit edilmiş olan evlere Kaymakamlık görevlileri ve Yayladağda ikame eden Türkmen kardeşlerimiz ile birlikte yarın yapılacaktır. Diğer yardım malzemeleri Yetimhane ve ilgili yerlere ulaştırılmıştır.

Gerek yurt dışından gerek yurt içinden bu hayırda emeği olan herkesten, gerek Antep’ten, gerek Ankara’dan dağıtım ve kucaklaşma için bizleri yanlız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan isimlerini zikretmemizi istemeyen ama her zaman gerek duaları gerekse maddi katkıları ile ardımızda dimdik duran ve bize aşk şevk veren ağabeylerimizden, ablalarımızdan ve kardeşlerimizden Rabbim binlerce kez razı olsun.

Hem bu dünyada hem ahirette mükafatını misliyle görmenizi niyaz ederiz. Dedi.

anda1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031