Güncel Haberler

ŞUHUT AKP’de Ahmet ÇELİKKANAT DÖNEMİ BAŞLIYOR…

Şuhut Haber sitesi olarak iki ay önce yaptığımız haberde İlçe başkanlığına Ahmet ÇELİKKANAT aday olacak demiştik. Yaptığımız haber ve Ak Parti genel merkezinin tek adayla kongrelere gidilecek açıklamalarından sonra gözler İl Başkanlığına çevrilmişti.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Başkan yardımcıları Sabri Çetingül ve Ahmet Yeşilırmak ile parti binasında yaptığı toplantıda 5 ilçenin kongre adaylarını açıkladı. AK Parti Genel Merkezi ile yapılan çalışmalar neticesinde isimleri titizlikle belirlediklerini aktaran Yurdunuseven, Şuhut’ta 14 Aralık Pazar günü Ahmet Çelikkanat ile yola devam edeceklerini söyledi.

Şuhut Haber sitesi olarak yaptığımız haberlerin ve halk ile paylaştığımız bilgilerin ne kadar doğru ve bilgiye dayandığı her zaman olduğu gibi ortaya çıkmış bulunmaktadır.

 

One comment

  1. Ahmet hocamın ilçe başkanı olmasoı a.k.p oylarını artıracağına eminim ve aynı zamanda şuhut finansal ve kurumsal desteği arkasına alacaktır bunum sebebi ahmet hocamın yıllarca kamu kurumlarında yöneticilik yapmış olmasıdır ve bürokrasiyle sürekli iç içe büyümüş olması bunun en büyük etkenidir bence toplumun her kesiminin kucaklıyacağı bir isimdir Ahmet ÇELİKKANAT Şuhuta hayırlı olsun allah yolunu açık etsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031