Güncel Haberler

OSB Toplantısı Yapıldı…

Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Eylül ayı son toplantısını Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Dinar Kaymakamı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ŞAHİN, Dinar Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Saffet ACAR OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hakan UYAN, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin DEMİRKAN, OSB Yönetim Kurulu üyesi Nedim SOYALTIN, OSB Bölge Müdürü İbrahim ER, OSB Memuru Mehmet Paşa ORHAN ve OSB Mali Müşaviri Ahmet Nuri ATALAY katıldı.

Toplantı da OSB içerisinde yapılması planlanan Revizyon imar planın görüşülmesi.  Değerlendirmeile revizyon imar planını aceleye getirmemek için doğru düşünüp doğru karar verilmesi gerekmektedir. Bunun için Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ve Küçük Sanayi Sitesi yönetim ve üyeleri ile görüşülerek fikir alışverişinde bulunulmasına, ayrıca İmar planında kalıcı bir değişiklik yapılması için OSB imar planını yapan artı imar Tuğberk ALTINALAN’dan taslak hazırlatılmasına taslağın yönetim kurulumuzca değerlendirilmesine, OSB içerisindeki refüj kısımlarına ağaçlandırılma yapılmasının görüşülmesi. Ağaçlandırma yapılacak kısım yaklaşık 5.000 m2 dir. Dikilecek ağaçların Dinar Orman işletme şefliğinden alınmasına, ağaç dikim işi için gerekli olan araçların uygun bir yerden temin edilerek ağaçlandırılmanın OSB içinde bulunan refüj kısmına yapılmasına. OSBiçerisinde uygun yerlere kamera güvenlik sistemi kurulmasının görüşülmesi, OSB miz içerisinde bulunan trafo binalarımızın ve yatırımcı firmaların binaları korunması büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda da ilk etap da Kamera güvenlik sistemi, hırsızlığa karşı caydırıcı bir etmendir.Netice ile OSB içerisinde uygun olan yerlere Kamera güvenlik sistemi kurulmasına karar verilmiştir.

OSB miz ve diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulunarak toplantı sona ermiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031