Güncel Haberler

Aziz ASLAN: “İçikli’de bu çocuklarımıza reva mı?”

MHP Milletvekili Aziz Aslan, kapanan belde belediyelerinin kan ağladığını, hiçbir yatırım gitmediğini belirterek, “Kapanan beldelerde göze görünen hiçbir hizmet yok. Çocuk parkları yapılmış ama çöp içinde” dedi.  Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı bugün, parti il binasında bir basın toplası düzenledi. Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Sevim, Seçim İşleri Komisyon Başkanı Recep Avşar, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Aziz Aslan çok sayıda partili ve basın mensupları katıldı. Basın toplantısında konuşan MHP Milletvekili Adayı Aslan, sahada yaptıkları çalışmalar hakkında basını bilgilendirdi. Yaşanan seçim sürecinin Türkiye açısından bir dönüm noktası olduğunu dile getiren Aslan, bu seçimi Milliyetçi Hareket Partisi olarak önemsediklerini dile getirdi.

mhpt3 mhpt2

 

 

 

 

 

 

 

 

ÇOCUK PARKLARI ÇÖP İÇİNDE!

Aziz Aslan,Bakın işte Şuhut İlçesi İcikli köyümüzde hükümetin çocukların oyun oynaması için yaptığı çocuk parkına, taşların kayaların otun ve çöpün içerisinde. Madem böyle bir hizmet veriliyor neden buraların çevre düzenlemesi ve gerekli düzenlemeleri yapılmıyor? Çok mu zor çocuklarımıza daha düzgün ortamlarda oyun oynayacağı parklar yapmak? Buradan hükümeti bu konuda uyarıyorum” diye konuştu.

KAPANAN BELDELERDE HİZMET YOK!

Dönüşümlü olarak tüm aday arkadaşları ile birlikte bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Aslan, “Belde ve ilçelerde birçok yerde çalışıyoruz, gittiğimiz birçok yerde halkımızın teveccühü bizden yana ve bizlere müthiş bir şekilde ilgi ve alaka var. Bu durum bizleri daha da güçlü kılıyor, Şu ana kadar kapatılıp köye dönüştürülen 49 belde var sizlerde biliyorsunuz İGM ve Köylere Hizmet Götürme Birliği kapanan beldelerin daha çok hizmet alacağını söylemişti. Ama maalesef gelin görün ki kapanan beldelerde kilitli parke çalışması dışında göze görünen hiçbir hizmet yok. Vatandaşlar bu durumdan hiç de memnun değil” dedi.

mhpt1 mhpt

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031