Güncel Haberler

Ak Gençlik Kurum Ziyeretlerinde…

Ak Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları teşkilatı ile Şuhut Ak Parti İlçe Gençlik Kolları teşkilatı Şuhut’ta bir dizi ziyarette bulundu. Ak Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Raşit Birliktir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şuhut Ak Parti İlçe Gençlik Kollarının ev sahipliğinde gerçekleşen programda Ak Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

akp4 akp1+

 

 

 

 

 

 

 

Akgençler ilk olarak Kredili Yurtlar Kurumu Şuhut Öğrenci Yurdu Müdürlüğünü ziyaret ederek, yurt hakkında yetkililerden bilgiler aldı.Ardından Şuhut Devlet Hastanesine geçen Ak Gençler, hastanede yatan hastaları ziyaret ettiler. Hastanede yatan hastalar ile yakından ilgilenen Birliktir ve Başkan Çatalkaya, hastalara karanfil vererek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Şuhut Devlet Hastanesindeki programın ardından Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u ziyaret eden Ak Gençlik, Başkan Bozkurt ile uzun süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette konuşan Başkan Bozkurt, İmkanlar nispetinde gençlerin destekçisi olduğunu belirterek, yaptıkları çalışmalardan dolayı Gençlere teşekkür ederek başarılar diledi. Başkan Çatalkaya ise ziyarette yaptığı konuşmada, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un her zaman gençlerin yanında olduğunu, ifade ederek, Başkan Bozkurt’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette son olarak konuşan Birliktir ise, Başkan Bozkurt’a gençliğe vermiş olduğu önemden dolayı teşekkür ederek ziyareti sonlandırdı.

akp3 akp2

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziyaretlerine ara vermeden Ak Gençliğin Şuhut Ziraat Odası’nı da ziyaret ederek oda hakkında Oda Başkanı Ömer Tunçay’dan bilgiler aldı. Buradaki ziyaretin ardından İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Raşit Birliktir ve beraberindekiler Şuhut Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Teşkilatını ziyaret ederek, Başkan Çatalkaya ve Şuhutlu gençler ile uzun süre sohbet etti. Başkan Çatalkaya ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür faaliyetlerin motivasyon kaynağı olduğunu böyle bir girişimde bulunan Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel’e , Teşkilat Başkanı Raşit Birliktir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretlerin ardından konuşan Birliktir ise, Afyonkarahisar’a bağlı olan ilçeleri tek tek gezerek gençlik kolları teşkilatlarıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini bu ziyaretinde bu kapsamda gerçekleştiğini ifade ederek, Şuhut Ak Gençliğin il teşkilatı nazarında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Birliktir, Şuhut Gençlik Kolları Başkanı Çatalkaya ve yönetimine yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. ​

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031