Güncel Haberler

ZAFER KUTLAMALARINDA GERİLİM…

İstiklal Harbinin 91. yılı kutlamaları çerçevesinde Büyük Taruzun Başladığı Kocatepeye yapılan Zaferyolu Yürüyüşü öncesi İlçemiz Statyumunda yapılan törenlere katılan CHP genel başkanı Kemal KILIÇTAROĞLU’nı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye’nin değişik illerinden getirdiği öğrenciler protesto etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte gelen grup un karşılık vermesi ile karşılıklı atışmaya ve slogan savaşlarına dönen gerginlik program boyunca devam etti. Gruplar birbirlerine plastik su şişeleri attı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye’nin değişik illerinden getirdiği öğrencilerin çim sahanın içindeki polis güvenlik koridorunun içinde olması olayların büyümesini engelledi.

 Şuhut Haber sitesi olarak Zafer Kutlamalarına gölge düşürecek ve zarar verecek, eylem ve söylemlerden uzak duran, kutlamaların özüne uygun davranan Şuhut Halkını kutlarız.

2 comments

  1. Zafer kutlamasına katılmış ve aynı amaç uğruna orada olan parti liderine büyük saygısızlık yapılmıştır.Ellerinde Rabia amblemi ile katılanlar arkadaşlar zafer kutlamasıyla bu işin ne alakası var.Büyük taaruzun önemi biraz daha okumalılar.O gün stadyumda siyaset yapılcak yer değildir.Bu pretesto birilerinin emriyle olduğu belli oluyor.Planlı olarak yapılmış.

  2. Sayın Şuhutlu kardeşlerim ;
    İlçenizi yakından tanıyan ve Şuhut lu yakın dostlarımın olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.
    Fakat Zafer Bayramı kutlama etkinliklerinde ilçenizde yaşanan üzücü hadise beni şoke etti,
    Rahmetli İsmet İnönüye muhalefete düştüğünde Uşak ,Yeşilhisar gibi yerlerde yapılan saldırılaıı hatırladım.İktidarda olmak ahlak ,dürüstlük ve insani duygu gerektirir,azgınlık ve şımarıklık sonunda hüsran getirir.Bu arada olayları başlatan provakatörü bir kaç yıl öncesinde Şuhutlu dostlarımın yanında tanıdım .Bu tanışıma bana pahalıya patladı ve bu şahıs (Ali Akyol-Hıdırın Ali) beni 500 dolar çarptı , ortadan kayboldu uzun süredir arıyordum.Nihayet 25 ağustosta Şuhutta Kişkırtıcı olarak ortaya çıktı ve şuhutta olduğunu öğrendim
    Bu şahsı bütün şuhutlulara şikayet ediyorum .Alacağımıda haram ediyorum
    saygılar
    Turgay AKŞAHİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031