Güncel Haberler

Hilmi Erbaş Aday Olmalı…

İlçemizdeki bir mahalli gazeteye röportaj veren MHP Şuhut İlçe başkanı Hilmi ERBAŞ eski belediye başkanlarından Nuri OYNAYANLI, Mevlüt CAN ve Ekrem ÖZSOY’a kapılarının açık olduğunu Partilerinden Mahalli seçimlerde aday olabileceklerinin sinyalini vermiştir. Asıl amacın kimi aday göstermek olduğu Şuhut halkınca malumdur. Hele son belediye başkanı Sayın Ekrem ÖZSOY’un hiç bir çabası ve girişimi yoktur.

Öz çocuklarının boynunu sıkarak, Devşirme dervişlere tekke bırakarak ne seçim kazanılır, nede birlik ve beraberlik sağlanır. MHP Şuhut teşkilatı kendi içinden birlik ve beraberliği sağlayacak bir aday çıkaramaz ise; Bu teşkilatın başı Belediye Başkan Adayı Olmalıdır. Teşkilatları toplayarak, El ekmeği yemeden, boyna tasma vurmadan, Kurt postuna bürünmüş kuzu olmadan, 2009 seçimlerindeki duruşumuzla halkın önüne tevecçühü için Hilmi ERBAŞ ile çıkmalıdır.

Milliyetci Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇLİ teşkilat başkanı ve yönetim kurulu üyelerine mahalli seçimlere adaylık için teşkilatlardan ayrılmaları tarih olan 1 EYLÜL 2013 e kadar İlçe başkanı Sayın Hilmi ERBAŞ belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayarak İlçe başkanlığından istifa etmelidir.

Bir Bozkurt değişini hatırlatırız. Şuhut Haber

 

BOZKURT TÖRESİ-

Elin ekmeğ ile, yaşayan kurt kahrolsun!

Boynunda tasma izi, taşıyan kurt kahrolsun!

Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun!

Kahrolsun, kurt postunu giyen yalancı kuzu!

Dağıtanlar kahrolsun, kurt sesli ordumuzu!

Ne düşlerimiz vardı, bir karayel savurdu.

Deli taylarımızı, hain oklar devirdi.

Yoksa, hata yaptık da, Tanrı mı yüz çevirdi?

Ey kurt soylu milletim, ey Tanrı?nın kırbacı!

Bu düzene kanmayın, andolsun ki yalancı!

Bir gün , yerin üstüne gece örtüldüğünde.

Binlerce tutsak bozkurt, ipten kurtulduğunda.

Mahşeri çığlıklarla gökler yırtıldığında

Bu ,bizim dönüşümüz, destanımız olacak.

Doğmamış çocuklara, şerefimiz kalacak.

Ey, öz çocuklarının boynunu sıkan düzen!

Hak kırbacı ile halkın, canını yakan düzen.

Devşirme dervişlere, tekke bırakan düzen.

Her hesabın bir tersi, her zulmün süresi var!

Bir tilki hükmü varsa, bir de kurt töresi var!

Bir Bozkurt Töresi var!

 

 

 

6 comments

  1. romantik şuhutlu

    mehepe de rapunzelcilik oynanıyor önce birisi kuleye kendini kilitledi. sonra saçını uzatıp aşağıya sarkıttı. Şimdi bekliyor saçım uzun gelin tırmanın diyor (gelin aday adayı olun) herkese ama görünüyor ki kilitlediği kapının anahtarını da bir petrol şeyhine teslim ettiğini çaktırmıyor. İşte seçime doğru prensler saça tutunup tırmanmaya çalışacak, petrol şeyhi de kapıyı anahtarla açıp dalgasına bakacak. Unutulan bir şey var petrol şeyhi ortalığı hareme çevirdi. Hangi prensesin dalında galgıdığı belli değil rapunzel dikkatli olsa iyi olur sonra şapa oturuverir. Şeyh pambık prensin peşinde çünkü her ne gadar 7 cüceler istemese bile. 🙂

  2. İyi düşündünüzmü…

  3. himi beyin olacağını zannetmiyorum..şuhut haber olarak bir sorum olacak..Milli eğitim bakanlığında şuanda görev yapan eski afyon milli eğitim müdür vekili necdet özsoy beyfendi şuhutta beledie başkan adayı olacağını duydum…bu konuda bir bilginiz varmı..

  4. tamam ama mevlüt can kazanınca biz köylülere küfür ettiniz eşek köylüler belediyeyi ele gecirdiler diye ama bilinki belediyenin kuruşuna el sürmedi bunun yanında namı deger şuhut bir okadar resmi külan beyi belediyeden kov du yapacagınız tek şey şuhut da köy nüfsumu cok yaksa yerli nüfusmu cok önce bunların gönlünü kazanın idda ediyorum ki mhp secim i alırr

  5. ALPEREN TÜRKOĞLU

    Hilmi Hoca, Emekli bir din görevlisidir. Ve Bir din görevlisi gibi davranmalıdır. Dakka, dubara, iki yüzlülük, alavere dalavere bunlar münafıklık alametidir. Bir hocaya hiç yakıuşmaz. Hele bu hoca MHP li olursa. Hele bir de İLÇE BAŞKANI olursa daha da yakışmaz.
    Hilmi hoca’nın yaptığı yanlışbini geçti. 3Kasım’da gitti KORAY BEY’i destekledi. Bu ne demek: “BEN DEVLET BEYE GÜVENMİYORUM” demek. O zaman neden İlçe başkanlığından istifa etmedin. Ve ya neden görevden almadılar. Hilmi hocanın ilçe başkanı olarak kalmasının il başkanlığında AZİZ ASLAN’ı desteklemiş olmakla her halde bir ilişkisi olmalı. Çünkü şu anda Koray Beyi destekleyen başkanlar aday bile gösterilmiyor. örnek mi. Sandıklı belediye başkanı İ. ELİBOL, Eski bakan AKCAN’ın bile Koray Beyi desteklemesi yüzünden Afyondan belediye başkanlığına aday edilmediği söyleniyor. O zaman Hilimi Hocanın AZİZCİ olması görevde kalmasını sağlıyor demek ki.
    Hilmi Hoca kendi kafasına iş görüyor, klimseyle istişare etmeden bireski DYP li başkanı MHP den aday etmeye kalkıyor. Fakat o malum şahıs EROĞLU için BÜYÜĞÜMÜZ NE DERSE O OLUR diyor. Seçimi kazanınca AKP ye geçmeyeceğine senediniz mi var?
    Benim bildiğim Şuhutta çok kaliteli ÜLKÜCÜLER var. Hilmi Hoca onların eline su dökemez. Kendi başına … karıştırmasın. toplasın onları istişare yapsın. Yanlış yapartsa önce kendine sonra Şuhuta sonra da partiye yazık eder.

  6. mhp den aday adayı olarak ve inşallah aday olarak mevlüt can ı görmeyi temenni ederim ve onunla bu yarışı mhp başarıyla burun buruna gideceğine eminim akp yanlışlık la yola devam derse başkan bellidir ozaman

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031