Güncel Haberler

Yol Düzenleme Çalışmalarını Hızlandı…

Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt, belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Abdullah Zeybek’ten bilgiler aldı. Başkan Bozkurt, ilk olarak Belediyemiz Teknik Hizmetler Biriminin bulunduğu kampüste incelemeler yaparak Belediyemize kazandırılan araçları ve kampüs alanında yapılan iyileştirme çalışmaları inceledi. Yapılan düzenleme ve iyileştirme çalışmalarının gidişatı hakkında bilgiler alan Başkan Bozkurt, çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

Yol Düzenleme Çalışmalarını da İnceledi

Başkan Bozkurt, incelemeler kapsamında ilçemiz Atatürk İlköğretim Okulu’nun bulunduğu bölgede Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol düzenleme çalışmalarını da inceledi. Ayrıca Başkan Bozkurt, yapılan çalışmaların daha hassasiyetli ve hızlı yürütülmesi talimatını vererek çalışmalarda emeği ve katkısı olan Belediye ekiplerine teşekkür etti. Başkan Bozkurt, incelemeler esnasında vatandaşlar ile de sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Bozkurt, imkanlar ölçüsünde taleplere cevap vermeye çalışıldığını söyledi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031