Güncel Haberler

Satılık Kalemlere…..

Kendini yazar sanan bazı mahlukatlar; Sırca saraylarında oturup, purolarını tüttürüp, viskilerini yudumlarken kiraya verdikleri kalemleri, bazen boş kaldığı zaman ellerine geçen bir resme bakarak ZAFER YÜRÜYÜŞÜ için ahkam kesebiliyorlar. Sözde büyük, aslen besleme bir gazetenin satılık kalemi ABD dolarlarını ceplerine indirirken Türk Tarihi ve Türk Milleti ile alay edebilme cüreti gösteriyor.

Şuhut’a bir defa gelmeyen, Şuhut hakkında bilgisi olmayan, araştırma gereği duymayan, yazar kırıntıları, nasıl olsa biz yazarız halka yediririz; karşı çıkanda olmaz aymazlığı ile kaleme alınmış bir yazı. İnsana yukarıdan bakan kulelerdeki koltuklarınızdan bir doğrulup, kalkıp, halkın arasına girerek, Şuhut’a gelseniz ZAFER YÜRÜYÜŞÜ ne imiş nasıl ve ne zaman başlamış yaşayarak bu güne tanıklık yapsanız bu yazıyı kaleme alamazsınız.

2004 yılında sivil toplum örgütleri öncülüğünde başlayan yıllar itibari ile gelişim gösteren ZAFER YÜRÜYÜŞÜ bir halk hareketidir. Türklük şuuruna, Cumhuriyete, Atatürk İnkilaplarına sahip çıkma hareketinin adıdır; ZAFER YÜRÜYÜŞÜ…

Bu hareketi sen ve senin gibi mahlukatların; hor görmesine, engelleme girişimlerine, entrikalarına ve misafir perverliğine sığmayan hareketlerine rağmen devam edecektir. Gelişecektir. Türk Milleti tarafından benimsenmiş ve sahiplenmiştir.

Tarih; Şuhut’ta veya Ülkede bu hareketi hor gören, engellemeye çalışan hainleri kaydediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031