Güncel Haberler

TOPTAŞ’TAN 17-25 ARALIK BELGESELİNE NE KADAR ÖDENDİ SORUSU…

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Toptaş TRT Haberde yayınlanan 17-25 Aralık Darbe Belgesi adındaki yolsuzlukları aklama belgeselini Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’a sordu.

 Milletvekili Ahmet Toptaş Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğana; “17-25 Aralık Darbe Belgeseli adında yolsuzlukları aklama belgeseli kaç bölüm yayınlanacaktır? Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğüne ait hangi kanallarda yayınlanacaktır?

TRT Haberde yayınlanan 17-25 Aralık  yolsuzlukları aklama belgeseline  ne kadar ödeme yapılmıştır? Bu ödeme Bakanlığınızın bütçesinden mi? Yoksa Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü bütçesinden mi karşılanmıştır?Türkiyede yaşayan tüm vatandaşın vergileriyle ayakta duran e TRT’nin, sadece hükümet yanlısı  yolsuzlukları aklama  belgeseli yayınlamasını ve kamuoyunu kandırmasını doğru buluyor musunuz? TBMM’de kurulan Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu görevini yaparken yayın yasağı konulmuştur. Bu belgesel yayın yasağı devam ettiği bir dönemde herkesin kurumu olan TRT tarafından yayınlanmasını vicdani ve etik buluyor musunuz?” sorularını yöneltti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.