Güncel Haberler

SİYASİLERİN YALAN SÖYLEDİĞİNİ GÖRDÜK , YALAN HABER YAPMADIK…

Şuhut Haber sitesi olarak ilçemizdeki bir eksikliği gidermeye çalışıyoruz. Demokrasilerin vazgeçilmezlerinden biriside basındır. Ulusal basın malumunuz. Ancak yerel basın ilkeli duruşunda direnmeye çalışıyor. Doğru haberi zamanında ve tarafsız olarak verebilmek çok önemli. Önemli olduğu kadarda çok zor.

Şuhut Haber sitesi olarak halkımıza bedeli ne olursa olsun doğru, bilgiye ve belgeye dayanan haberler veriyoruz. Yayın hayatımızın 10. Yılında şimdiye kadar bir defa, bir siyasi çıkıp ta yalan haber yapıyorsunuz diyememiştir. Haber yalanlama; kahvede, sohbette, üç kişinin yanında veya kişisel sosyal paylaşım sitesinde yazmakla olmaz. Eğer yalan haber yapılıyorsa; O haber sitesine tekzip gönderirsiniz. Dersiniz ki filan kanunun filan maddesine göre bu haber yalandır. Şu metni aynı şekilde yayınlamanızı istiyoruz dersiniz. Eğer yayın kuruluşu veya haber sitesi yayınlamaz ise bu sefer Cumhuriyet Savcılığı kanalı ile gönderilir. Haber sitesi de yayınlar.

Bilmeyenlere duyurulur. Bilip te haberin doğruluğu karşısında yapacağı bir şey olmayanlar; İki kişinin bildiğinin sır olmadığı gerçeği ile eninde veya sonunda yüzleşeceklerdirki, yüzleşiyorlar. Siyasetcilerin yalan söylediklerine şahit olduk. Çünkü söz uçar. Bu gün söylediğini yarın inkar eder. Ancak haber siteleri nin yazıları kalıcıdır. Mutlaka bir gün önlerine konulacağını bilirler. Ayrıca hesap verecekleri makamlar vardır.

Diyen ne güzel demiş SÖZ UCAR YAZI KALIR.  İlgililere duyurulur. Şuhut Haber…

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031