Güncel Haberler

TDP’den MHP’ye sert eleştiri…

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın bir televizyon programında sarf ettiği sözlerini eleştirdi.
TDP ve diğer kurulan yeni partilerin tabela partisi olmaktan öte bir şey yapmayacakları yönündeki söylemlerine değinen TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal; Konuşmasında, Mehmet Kocacan’ın MHP İl Başkanı olarak, il ve ilçelerde yaşanan ülkücü kıyımlarına, AKP’nin yaptıklarına sessiz kalıp, yeni kurulan partiler için ahkâm kesmesini ucuz siyasetçilik olarak nitelendiren TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, “Kocacan bizi eleştirdiği o programda demiş ki; ‘Görünen bir şeyi söylemezsek dilsiz şeytan gibi oluruz.’ O kadar yaşananları ya görmüyorsunuz körsünüz ya da hakikaten dilsiz şeytansınız” diye seslendi.
Uysal sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sayın Kocacan, görmüyorsanız gösterelim, duymuyorsanız duyuralım. Bakın, çiftçi kan ağlıyor, hayvancılık öldü. Tarım Bakanına seslenen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’u partiden attınız. Esnaf kan ağlıyor. Emeklinin hali ortada. Ülkenin eğitim sistemi, ülkenin yargı sistemi, ülkenin sağlık sistemi ortada. Hodri meydan. Hadi buyurun sesinizi çıkarın. Sesinizi çıkarın değilse bundan sonra size dilsiz şeytan diyeceğim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031