Güncel Haberler

İKTİDAR ESNAFI GÖRMEZDEN GELİYOR…

Pandeminin etkisinin geçmesi için hükümet sorumluluk almalı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Kovid-19 salgınında esnafın ve vatandaşların zor bir dönemden geçtiğini belirtti. İlçe ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Köksal;
HÜKÜMET ESNAFI GÖRMEZDEN GELİYOR

Şuhut İlçesi’nde de bir dizi ziyaret bulunan Milletvekili Köksal, Şuhut Sanayi bölgesindeki esnafları ziyaret edip pandemi döneminde yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Sanayi esnafı hem pandemiden dolayı yaşadıkları gelir kaybından hem de hizmet alamadıklarını söyleyerek hükümetin esnafı görmezden geldiğini ifade ettiler. Daha sonra CHP Şuhut İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Köksal, Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Hayvan Pazarını ziyaret ederek üreticilerin sıkıntılarını dinledi. Yem fiyatlarının pahalılığından ve sütte beklenen fiyatın verilmemesinden dolayı çiftçinin perişan olduğunu kaydeden Köksal, “Kar çamur pandemi demeden biz vatandaşın derdini dinleyip çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
Köksal beraberindeki partililerle birlikte Afrin Şehidimiz İbrahim Imış’ın babasını ziyaret ederek, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031