Güncel Haberler

Şuhut’ta konferansa ilgi yoğun oldu.

Ak Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Olarak düzenlediğimiz “Yeni Türkiye ve Ortadoğu konulu konferansımıza ilgi yoğun oldu. İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Selçuk Çatalkaya’nın konuşmasıyla başlayan programda Başkan Çatalkaya, gençliğin önemine dikkat çekerken, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ülkemizi gençliğin ulaştıracağınız kaydetti.

Başkan Çatalkaya, gençliğin Yeni Türkiye’yi idrak etmesi ve ortadoğuyu yakinen bilmesi gerektiğinin altını çizerek bu tür programların devam edeceğini kaydetti.Konuşmacı olarak programa katılan Mustafa Fişne’ye teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Başkan Çatalkaya, gençliğin ülke meseleleri ile dertlenen, ülke gündemini takip eden bir gençlik olması gerektiğini belirtt. Programımıza konuşmacı olarak katılan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç.Dr.Mustafa Fişne’nin sunumu katılımcılar tarafından ilgi ile dinlendi.

Program sonrasında, Programımızın hazırlanmasında emeği geçen Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt’a ve Konuşmacı Mustafa Fişne’ye teşekkür plaketlerini İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Selçuk Çatalkaya verdi. Programımıza maddi ve manevi olarak destek veren İlçe Başkanımız Gültekin Özdemir’e ise plaketini İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanımız Hakan Güzel verdi. Program katılımcılar tarafından beğenildi. Programa Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Ak Parti Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Fatih Koşan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031