Güncel Haberler

SONUNDA PATLADI…

Gönüllerin başkanı diye anılan, Mhp Afyonkarahisar eski Belediye başkan adayı Fatih Çetinkaya sonunda patladı Sosyal medya üzerinden gelişen olumsuz olaylara tepki gösterdi .

Seçilmiş ve atanmış olan yetkililerden bunun analizini bekliyoruz. Egenin incisi, müjde manyağı, yatırım merkezi oldu dedikleri memleketimiz neden hala erimeye ve küçülmeye devam ediyor. 10 ay öncesi çok defa ifade etmiştik. üstüne basa basa söylemiştik. yetmedi bilbordlarda bu kaygılarımızı paylaşmıştık.

 Bir bölge nüfus alıyorsa gelişiyor, kaybediyorsa küçülüyor demiştik, Ankara- İzmir otoyolu için derhal İl Kanaat Önderleri Vekiller, Vali, Belediye, Başkanı, Bakanı, hemen Ulaştırma Bakanı’ ile görüşmeli güzergah değişmeli, yarın çok geç olur dememişmiydik. Demiştik ve biz bunu diyeli tam 10 ay oldu. O gün bu söylemimizi gündem yapmayan arkadaşlar, bu gün herkes feryadı figan eder olmuş..

 Maalesef çok geç. Çok laf keyif yetirir, iş bitirmez imiş..

 Ama göreceksiniz, bu memleketi küçültenler, jeopolitik konumunu yiyenler, yatırımları komşu illere çalanlar, bayramlarda noel baba gibi müjde torbasıyla gelip, torbaları belediye mahzenlerinde, fakir ve aç bıraktıkları insanlara vererek, o insanların 5 yılını çalanlar, hırsızlığın adını humus, adam kayırmayı sünnet ilan edenler, beşere yaratıcı sıfatını verenler, hak Peygambere (haşa) kibir suçu isnat edenler, Allah’ın ayetiyle açıkça alay eden bedbahtlar, yine haziranda çıkacaklar ve Afyonkarahisar’ ı cennet yaptık diyecekler. Yine milletimize yeni yeni cennetler vaad edecekler..

 O gün geldiğinde feraset sahibi olanlara selam olsun, her ahvalde hakkı söylemekten geri durmayanlara selam olun, doğrunun ve dürüstün yanında olanlara selam olsun, damarlarındaki kanın asilliğini haramla kirletmeyenlere selam olsun, hak ta sebat edenlere selam olsun, ve dahi inşaallah; zulüm ehline ihtar olsun, haram ehline ibret olsun, adaletli, aydınlık ve huzurlu geleceğe sebep olsun ” dedi .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031