Güncel Haberler

Milletvekili Olgun; Saldırıyı şiddetle kınıyorum

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Şuhut ilçesinde Avukat Şirin Demir’e yapılan saldırıyı şiddetle kınayarak, failin biran önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi.

Milletvekili Olgun; “Bu saldırı bir Avukata değil, tüm Avukatlara ve hukuka yapılan bir saldırıdır. Şiddetle kınıyorum” dedi.

İYİ Parti Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, yapılan saldırının hem bir Avukata hem de bir kadına yapıldığına dikkat çekti.

Milletvekili Olgun yaptığı açıklamada; “Meslaktaşım Avukat Şirin Demir’in boşanma davasında yaptığı tanıklık nedeniyle boşanmak isteyen kadının kocası tarafından saldırıya maruz kalmasını üzüntüyle öğrendim. Afyonkarahisar Baromuza meslektaşım Av. Şirin Demir’in araç içinde seyir halindeyken, yolu kesilerek muhtemelen öldürmek kastı ile feci şekilde darp edilmiş ve ağıza alınmayacak sözlerle hakarete maruz kalması ülkemizin ne hale geldiğinin başka bir örneğidir. Birilerinden güç alanların güpegündüz şehir magandalığına soyunduğunu görüyoruz.
Duyarlı vatandaşlarımızın müdahalesi ile canını kurtarabilen meslektaşıma geçmiş olsun diyor, saldırganın bir an önce yakalanması ve görevinden dolayı bir avukata saldırmasının bedelini en şiddetli biçimde cezalandırılmasını bekliyorum. Konunun sonuna kadar takipçisi olduğumu da belirtmek isterim” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031