Güncel Haberler

MHP İlçe Teşkilatı’ndan Ankara çıkarması…

Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

MHP İlçe Teşkilatı’ndan Ankara çıkarması

2 Şubat Pazartesi günü ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden MHP Şuhut İlçe Başkanı Tahir Genç’e MHP’li Belediye Meclis Üyesi Murat Dede, Yönetim Kurulu Üyeleri; Selahattin Çınar, İsmail Gezer, İbrahim Özcan, Mevlüt Keskin, Gazi Gültekin, Adnan Kır, İbrahim Yavuz, Abdullah Karapıçak, Osman Yıkılmaz, Mehmet Tabur ve Ramazan Ulusoy katıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gerçekleşen ilk ziyarette MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ile görüşüldü. Ardından MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ile bir araya gelen MHP heyeti TBMM ziyaretinin ardından MHP Genel Merkezi’ne geçti. Burada Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşen heyet, ziyaret turuna Genel Başkan Yardımcıları ile devam etti. Gün boyu süren temasların ardından MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret eden heyet ilçemize döndü.

“SEÇİME KADAR TÜM EKSİKLİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ”

Ankara temaslarında MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz tarafından sıcak bir şekilde karşılanan MHP Şuhut İlçe Başkanı Tahir Genç ve beraberindeki heyet, kısa bir süre toplantı yaparak Şuhut’taki siyasi atmosferi değerlendirdi. Yaklaşan genel seçimler öncesi ilçede yapılan çalışmaları anlatan Başkan Genç, “Kısa sürede yeniden yapılanmaya gittik. İlçemizin çok fazla köyü var ve bu köylerden bazılarında temsilci dahi kalmamış. Buraları ziyaret ederek köy temsilcilerimizi belirledik. Belirlemeye devam ediyoruz. Bir aydan kısa bir sürede ziyaretleri neticelendirip, sandık görevlilerinden, köy temsilcilerimize kadar tüm eksikliklerimizi gidereceğiz.” dedi. Şuhutlu hemşerilerini Ankara’da görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Yılmaz ise seçim sürecinin önemine değindi. MHP’nin Şuhut başta olmak üzere tüm Türkiye’de rüzgâr estireceğini kaydeden Yılmaz, “Şuhut’a büyük önem veriyorum. Şuhut’a sadece Şuhutlular hizmet eder algısı yanlış bir algıdır. Veysel Eroğlu ne kadar Şuhutluysa bende o kadar Şuhutluyum. Görev ona nasip oldu o hizmet ediyor. Bize nasip olduğunda da biz hizmet edeceğiz. Benim Şuhut ile ilgili kişisel planlarım var. Ziraat Mühendisi olduğum için çiftçinin durumunu biliyorum. Görev bize nasip olduğu takdirde bu güzel tarım kentini, modern bir tarım kenti haline getirecek projelere imza atacağız.” Dedi.

IMG_9055 - Kopya

BAŞKAN GENÇ MİLLETVEKİLİ SİNAN OĞAN’I ŞUHUT’A DAVET ETTİ

Yılmaz’a gerçekleştirilen ziyaretin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ziyaret edildi. Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Milletvekili Oğan, her MHP’linin yoğun bir tempo ile çalışması gerektiğini vurguladı. Mecliste her bir MHP’li milletvekiline 6 Ak Partili vekil düştüğünü ifade eden Oğan, “Seçimlerde iktidardan 6 kat daha fazla çalışmalıyız. MHP’li bir Milletvekili 6 iktidar vekiline eş değer ölçüde gayret harcıyor. Demek ki sizlerde 6 AKP’li siyasetçi kadar çalışmalısınız. Önümüzde çok kısa bir süre var. Gecemizi gündüzümüze katacak, partimizi, programımızı, davamızı halka anlatacağız. Geçtiğimiz seçimlerde kime oy verirse versin her vatandaşımızın oyuna talibiz” dedi. MHP Şuhut İlçe Başkanı Tahir Genç ise Oğan’a MHP İlçe Teşkilatı’nın çalışmalarını anlatarak kendisini Şuhut’ta görmek istediklerini ifade etti.

ŞUHUT TEŞKİLATINI DEVLET BAHÇELİ KABUL ETTİ.

MHP Genel Merkezi’ne gerçekleşen ziyarette ise Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından kabul edilen MHP Şuhut İlçe Teşkilatı Bahçeli’ye ilçe kongresi ve sonrasında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Ziyarette MHP Büyük Kurultay’ına ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade etti. Genel seçimin Türkiye’nin miladı olduğunu kaydeden Bahçeli; “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Belki de ülke tarihinin en önemli seçimi. Seçim öncesi il kongrelerimizi tamamlayıp Büyük Kurultay’ımızı gerçekleştireceğiz. Çok çalışacağınızdan, adalet ve ahlak çizgisinden ayrılmayacağınızdan hiç şüphem yok. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi. Görüşmenin ardından MHP İlçe Teşkilatı tarafından Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye üzerinde Atatürk Evi’nin de fotoğrafının bulunduğu bir Şuhut haritası hediye edildi.  Genel Merkez’e gerçekleşen ziyaretin ardından Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Karakaya, Zuhal Topçu ve Sadi Yorulmaz ile görüşerek çalışmaları aktaran MHP heyeti, temaslarını tamamlayarak MHP’nin merhum lideri Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ederek dua etti.

IMG_9148

Heyet, Türkeş’in kabrini ziyaretten sonra ilçemize döndü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031