Güncel Haberler

MELAMİN TABAK HABERİNE BELEDİYEDEN CEVAP…

Şuhut Belediyesinden Düğün Salonu Haberine; Belediye Web sitesinden cevap geldi. Hizmet kalitesinin artırılması için kullanılan kap, bardak, masa ve sandalyelerinde hijyenik ve sağlıklı olmalı haberimiz ses getirdi. Şuhut Belediye başkanılığı kendi web sitesinde aşağıdaki açıklamayı yapmak zorunda kalmıştır.

Şuhut Belediye Düğün Salonu vatandaşlarımıza daha kaliteli ve ferah bir ortamda hizmet vermek için tadilat yapılarak modernize edildi.

Tadilatı tamamlanarak yeni görünümüne kavuşan belediye düğün salonunda ; sahne, gelin odası, pasta odası ve nikah memurluğu odası yenilendi . Duvar ve sütun kaplamaları, tavan kaplamaları, sahne düzenlemesi, kapı ve pencereleri, havalandırma sistemleri yenilenerek modern bir görünüm kazandırıldı. Halkımıza en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla düğün salonumuzda çalışmalar devam etmektedir. Sorumlu memurlarımızın gözetiminde devam etmekte olan süreçte tadilatı tamamlanan düğün salonunun, kaşık, çatal, tabak ve sair ihtiyaçları da giderilecek olup en kaliteli şekilde hizmet verecek düzeyde halkımızın hizmetine sunulacak.

2 comments

  1. sanki çok iyi oldu israf üstüne israf helal olsun çok iyi bir başardınız

  2. hiç birşey değişmemiş. Ben tadilattan önceki durumunu da biliyorum. Bu işler kendin tasarlayarak olmaz iyi bir Mimarla çalışılmalı olacak şeyler önceden bilgisayarda etüd edilmeli…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031