Güncel Haberler

Mehmet Parsak Şuhut’u ziyaret etti…

Şuhut  MHP teşkilatlarını ziyaret eden Parsak, burada da esnafla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MİLLETİMİZ ÖNEMLİ BİR MESAJ VERDİ

7 Haziran seçimlerinin en önemli sonucunun AKP’nin tek başına iktidarı kaybetmesi olduğunu vurgulayan Parsak, bunun ülke siyasetine önemli bir paradigma değişikliği getirdiğini söyledi. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade eden Parsak, yüce milletimizin siyasilere ve özellikle de AKP’ye önemli bir mesaj verdiğini, bu aşamadan sonra “ben yaptım oldu” yaklaşımındaki, uzlaşma kültüründen uzak AKP siyasetinin yerini millet yararına, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü esas alan bir yaklaşıma bırakmak durumunda olduğunu kaydetti. Bu süreçte milletimizin rahatladığını da ifade eden Parsak, artık ülkemizin bir gecede çıkarılan torba kanunlarla yönetilmeyeceğini kaydetti.

sht6 sht5

 

 

 

 

 

 

 

 

KUTUPLAŞMA BİTMELİ

13 yıllık AKP iktidarı döneminde milletin birbiriyle zıtlaştığını, kutuplaştığını ve bunun çok ciddi bir tehlike olduğunu kaydeden Parsak, “ AKP’nin “biz tek başına iktidardan düşersek istikrar yara alır ve ülke krize sürüklenir” söylemiyle yine de yüksek bir oy aldığını söyleyen Parsak, seçim sonrası bu korku senaryolarının gerçekleşmediğinin görüldüğünü ifade etti. Avrupa Birliği üyesi 27 ülkelerin 23’ünün koalisyonla yönetildiğinin altını çizen Parsak, koalisyonun ve koalisyon arayışlarının kötü bir şey olmadığının milletimizce anlaşıldığını, tersine bir denge kurulması ve gerginliğin azaltılması noktasında koalisyonların faydalı olabileceğinin görüldüğünü söyledi.

sht4 sht2

 

 

 

 

 

 

 

 

ÇÖZÜLÜŞ VE İHANET SÜRECİ SONA ERDİRİLMELİDİR

MHP’nin kırmızı çizgilerinden birisinin çözüm süreci adı altında çözülüş ve ihanet sürecinin sona ermesi olduğunu kaydeden Parsak, “Gerçekleşen seçimlerde AKP yaklaşık %9 civarında oy kaybetmiştir. Bu oyun %3’ü MHP’ye gelirken geriye kalan %6’sı HDP’ye yönelerek, bu partinin barajı aşması ve meclise girmesinde önemli pay sahibi olmuştur” dedi.

sht

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031