Güncel Haberler

Kapatılan her teşkilat ocağımıza düşen ateştir..

2014 yılı yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Engin Ayengin Basın bildirisi yayınlayarak. Kapatılan teşkilatlar için tepki gösterdi.

Yıllardır bağlılıklarından hiç şüphe etmediğim ülkücü kardeşlerim, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezini sorgulamadan bu günlere geldik. Ancak son aylarda yaşadığımız akıl almaz olaylar tüm camiayı derinden yaralamaktadır. Bir Hain avı başlatılmıştır. Kim kime göre ve neye göre Hain. Milliyetçi Ülkücü Hareket bu günlere kolay gelmemiştir. Bu zaman zarfı içinde hiçbir kardeşini Hain ilan etmemiştir.

Doğrudur, Milliyetçi Hareket Partisi karıştırılmak, bitirilmek ve hatta yok edilmek isteniyordur. Ancak bunu sadece Genel Merkez’de oturan ve kendilerini bizden daha ÜLKÜCÜ görenlerin bildiği gizli bir durum değildir. Üç hilalin yolu hep virajlarla doludur ve bu yolu kazasız kat edecek aileyi bir araya toplayacak öndere ihtiyaç vardır.

Efendiler, kapattığınız teşkilatlar başka bir siyasi parti ile çalışmadı. 18 senedir sizinle aynı yolda yürüyen ve size hiçbir sıkıntı getirmeyen teşkilat başkanlarını kendiniz seçtiniz. Her seçime müdahil olan sizlerdiniz. Hiçbir ili kendi başına bağımsız hareket etmelerine müsaade etmediniz. Milliyetçi Ülkücü iradeyi yok saydınız. Ülkücü fikrin kabul etmediği ancak sizlerin oluşturduğu az olsun bizim olsun anlayışı ile Ülkücüleri bu noktaya siz getirdiniz.

Geldiğimiz bu süreçte gördük ki bir değişim kaçınılmaz olmuştur. Yeni bir yapılanma tüm varlığı ile daha atak, daha çok çalışan daha çok yayılan ve daha çok toparlayan. Ancak olmazsa olmazımız ÜLKÜCÜLÜKTÜR.

Şunu herkes bilmelidir ki asla bu davanın tabanından gelmeyene bu davanın ruhundan beslenmeyene ve bu davanın sıkıntısını çekmemiş olana partiyi teslim etmeyiz. Hiç bir sıkıntılı günde terk etmemiş makam ve mevki için yolunu değiştirmemiş her kardeşimiz Milliyetçi Ülkücü hareketin her kademesinde hatta GENEL BAŞKAN adayı  olma hakkı usuller içerisinde vardır.

Efendiler, acık yüreklilikle söylüyorum. Bizler bir birimizi ısırırız ancak ele öptürmeyiz.

Tabanda bir karışıklık algısı oluştuysa yanılırsınız. Yerel de yaşadığımız sıkıntıların sebebi de sizlersiniz.

Hiçbir teşkilatımızın kapatılmasına razı gelmemiz mümkün değildir. Oluşmuş heyecan dalgası içersinde yanlış seçimler yanlış yönlenmeler ve hatta gelenek olarak kabul edemeyeceğimiz tavır ve davranışlar sergilenmiş olabilir. Ancak tüm bu olumsuzluklar içerisinde hepimizden kutsal olan VATAN için tam bir birliğe ihtiyacımız olduğu aşikardır.

Ülkücü camiayı 18 yılda istikrar ve birliğe kavuşturamamış olanlar teşkilat kapatmak yerine beklediğimiz büyük kurultayı gerçekleştirerek bu süreçte en HAYIRLI görevi yapmış olacaklardır.

ÜLKÜCÜ HAREKETİN EVLATLARI TARİHİ GÖREVİ YERİNE GETİRİRKEN ÜLKÜCÜLÜĞÜN GEREĞİNİ VE EDEBİNİN BİLİNCİ İÇERİSİNDE DAVRANACAKLARDIR.

SAYGI VE SEVGİLERİMLE

ENGİN AYENGİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031