Güncel Haberler

İYİ PARTİ NEYİ BEKLİYOR…

Afyonkarahisar ilinde Erdal GÜMÜŞ’ün kurucu il başkanı olarak atanmasından sonra ilçelerde hızlı bir şekilde örgütlenme çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. Merkez ilçe dahil olmak üzere Şuhut Hariç 18 ilçede Kurucu İlçe Başkanlarını atayarak örgütlenme sürecini başlatan İYİ Parti; İl Yönetimi ile 6 ilçe örgütlenmelerini tamamlayarak Genel Merkezin onayına sunmuştur.
İlçemizde 6 adayın olduğu ifade edilmesine rağmen hala ilçemizde kurucu ilçe başkanının atanmaması merak uyandırmaya devam ediyor. İlçemizde hafta sonu yapılacak olan Esnaf Odası Seçiminin beklendiği ifade edilmekle birlikte seçim sonucuna göre hareket edileceği söylentileri kişiler arasında konuşuluyor.
Esnaf Odası seçimine aday olan kişilerden hangisine görev verileceği merak konusu olmuştur. İlçemizdeki sosyal yapının farklılığı siyasi yapının İYİ Parti tarafında 4 parcalı olması, teşkilatlanmanın zor olacağının başlıca handikapı durumunda. Ayrıca Esnaf Odasına aday olan Ali ALTAN ve Ahmet AKDAĞ’ın oda seçimlerinde farklı siyasi parti ve gurupların desteklemesi yeni oluşacak teşkilatlanmayı fazlası ile zorlaştıracak başlıca faktör olarak durmaktadır. Çünkü oda seçimlerinde yol arkadaşı olanlar parti teşkilatlanmasında rakip siyasi görüş olarak taraflarına geçecekler.
Zor bir örgütlenme sınavı İYİ PARTİ’yi beklemekte olup, Şuhut’ta parti örgütlenmesinde sınavı iyi veren teşkilat aslında rüştünü ispat etmiş olacaktır.
Son söz olarak,Acele etmeden, Siyasi kimliği ile geçmişte siyasi mensubiyeti olmayan genç, kültürlü, hırslı ve güvenilir bir kurucu ilçe başkanı bulursa İYİ Parti; Hem toparlayacı olur. Hemde ilçemizden umduğundan daha fazla siyasi destek alır.

Abdullah Umurhan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031