Güncel Haberler

İş Güvencesine Türkiye Kamu-Sen El Dokundurtmaz.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Yöneticileriyle birlikte Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesinin Çay İlçe Temsilciliği’nin hizmet binasının açılışına katıldı.

Genel Başkan Koncuk, yaptığı konuşmada hizmet binasının bütün memurlarımıza ve Çay halkına hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen üyelerinin her zaman hayırlı işlerde yer aldığının altını çizen Genel Başkan İsmail Koncuk, “Bugüne kadar hep hayırlı işlerde olduk, Türkiye Kamu-Sen olarak hiçbir hayırsız işin içinde yer almadık.

 Koncuk “Biz bir yola çıkarken hiçkimseye garanti vermedik. Kimseye ‘Bir eliniz yağda, bir eliniz balda olacak’ demedik. Aynı şekilde hiçkimse Çanakkale Savaşlarına katılan askerlerimize hayatta kalma garantisini vermedi.  Bu uğurda 253 bin şehit verdik. Bunun karşılığı olarak bizlerin, evlatlarımızın özgürce yaşadığı bu vatanda, göğsümüz gere gere şanla ve şerefli yaşama hakkına sahibi olduk.  Bizler bir yandan memleketimizin, insanlarımızın huzurlu, mutlu yaşamasının mücadelesini yaparken; diğer yandan da temsil ettiğimiz memurların hakkının teslim edilmesinin mücadelesini yapıyoruz.” dedi.

kamusen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031