Güncel Haberler

GIDA TARIM İL MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN ÇÖL’E ZİYARET

Afyonkarahisar Gıda Tarım İl Müdürü Hüseyin Arap Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. Sandıklı Belediyesine ait olan Kesimhanenin en son teknolojilerle donatılarak ve modernize edilerek günümüz şartlarına uygun bir hale getirilmesi konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Gıda Tarım İl Müdürü Hüseyin Arap, Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren Sedef Sucuklarına ait Sucuk üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. Yaklaşık çeyrek asırdır Sandıklıda Sucuk imalatı yapan Sedef Sucukları üretim tesisleri ile hijyen ve kalite anlamında bölgenin üretim tesislerine örnek olmaya devam ediyor. Bu tür tesislerin çoğalarak devam etmesini istediklerini ifade eden Başkan Çöl, “Bu şekilde hijyen ve kalite açısından örnek olan üretim tesislerini her zaman destekleyeceklerini belirtti. İnşallah en kısa zamanda Belediyemize ait kesimhaneyi Marka Kent Sandıklımıza yakışır hale getireceğiz. “dedi.

Başkan Çöl ve Gıda Tarım İl Müdür Hüseyin Arap’ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sedef sucukları İşletme sahibi Hüseyin Cinsel yapmış olduğu açıklamada “Sandıklımızın yapılan oteller ile birlikte Marka Kent olma yolunda ilerlediğini günden güne geliştiğini söyledi. Sandıklımıza gelen misafirlerimize hizmetin en iyisini sunmak için uğraşıyoruz, bu yüzden Sandıklımızın tanıtımı açısından tüm esnaflara büyük görev düşmektedir. Bizlerde Sedef sucukları olarak Sandıklımızı en güzel şekilde temsil ediyoruz.” dedi.

DSC_0202

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031