Güncel Haberler

Eroğlu’nu topa tuttu.

İyi parti Afyonkarahisar il başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptığı basın toplantısında bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na hodri meydan diyerek eleştirdi.

Ağır ifadeler kullanarak yaptığı eleştirilerde Mısırlıoğlu bakan Eroğlu’na şöyle seslendi.

Mısırlıoğlu; 84 milyonu önüne katan zam fırtınası en çok akaryakıt fiyatlarını vurdu. Akaryakıt fiyatları 30 liraya dayandı. Artış bir yılda yüzde iki yüzü geçti. Vatandaşımız kontağı çevirmeye korkar hale geldi. Depodaki yangın şehirlerarası otobüslere de sıçradı. Allah saklasın acil çözüm bulunmazsa otobüs firmaları arka arkaya iflas edecek.

Dövizdeki Yükseliş akaryakıt fiyatlarının rekor üstüne rekor kırdırdı. Her gün gelen zam trendi ile motorin 27.89 lirayı benzin 28.44 lirayı buldu. Motorinde yıllık zam %286 seviyesine çıktı. Peş peşe gelen fiyat artışları ise şehirlerarası ulaşımı vurdu. Geçen yıllarda okulların kapanacağı hafta ek seferler kurulduğunu hatırlatan sektör temsilcileri Bu yıl normal seferlerin bile gerçekleştiremediğini ifade ediyor.

Dünya petrol fiyatları 140 dolar iken akaryakıt 15 TL idi, bu gün 120 dolar akaryakıt 30 TL.
Ülkeye maliyetiniz her geçen gün artıyor.
Çaldınız, çırptınız…
Yediniz içtiniz… Yeter artık binin gemiciklerinize gidin!

Bir Alman, Bir Amerikalı ve Bir Türk araçlarıyla petrol istasyonuna gidip dizel akaryakıt almak istiyorlar.
Alman : 100 € ‘ya 76 litre
Amerikalı: 100 $ ‘a 69 litre
Türk : 100 ₺ ‘ye 3.9 litre
İtibardan tasarruf olmaz diyenlere duyurulur.

Akaryakıtta vergi yükü yüzde 463 arttı.Akaryakıt ürünlerine gelen her zam vergi yükünü de artırıyor. Son 7 ayda motorinde 1 lira 26 kuruş olan vergi yükü 7 lira 9 kuruşa çıkarak yüzde 463 oranında arttı

Türkiye, Avrupa’nın hafif ticari araçtaki üretim üssü pozisyonunu kaybediyor. Ford üretimini Romanya’ya, Fiat ise İspanya’ya kaydırıyor. İşte AKP ekonomi politikasının eseri. Yabancı sermaye Türkiye’yi terk ediyor.
AKP Milletvekili Sayın Veysel Eroğlu “O dönemde ciddi bir ekonomik kriz vardı ve bu kriz dolayısıyla insanlar akaryakıt bulamıyordu. Akaryakıt istasyonlarının önünde uzun uzun kuyruklar vardı. Ve bu kuyruklar uzaydan bile görülebiliyordu Akaryakıt pahalı ama sebebi biz değiliz. Dua edin, bol akaryakıt çıksın.” demiş.
Sayın “Eroğlu ;Elinde varsa görüntülerin yayınlada birlikte görelim
Vatandaşın en büyük duası, bir an önce sizden kurtulmak.
Sayın Eroğlu her zaman olduğu gibi hayal aleminde yaşıyor. Yeniden Milletvekili olacağım, Bakan olacağım hayaliyle sallıyor, bol keseden atıyor.
Veysel Hoca sen tarihi seversin. Madem tarihten açtın. O zaman 20 yıl önceki Türkiye’yi ve 2022 Türkiye’sini bize bir anlat bakalım.
Son yapılan akaryakıt zamlarından önce ucuza akaryakıt alamayan vatandaşların mağduriyetini gidermek için bu hafta akaryakıta zam yapılacakmış.
Veysel Hoca işte sizin eseriniz bunlar. Siz hala uzay kafasında devam edin. Her halde sık sık uzaya çıkıp Türkiye’ye bakıyorsunuz.
Hiç oraya kadar yorulma. Gel beraber Akaryakıt istasyonlarını gezelim. Kamyoncu ve dolmuş esnafını dinleyelim.
Gel beraber Pazara gidelim, Pazar esnafını ve pazardan eli boş dönen vatandaşlarımızı dinleyelim. Akşam üzeri pazardan artık toplayan bacılarımızı dinleyelim. Bu fotoğrafa bak Sayın Eroğlu Uzaydan çekilmedi.
Gel beraber bankamatikten emekli maaşını alıp evine beş kuruş para kalmadan dönen emeklilerimiz dinleyelim.
Gel beraber Tarım Kredi Kooperatifi önünde üç kuruş ucuza yağ alabilirmiyim diye saatlerce kuyrukta beklerken kalp krizinden ölen vatandaşımızın ailesini ziyaret edelim, bakalım ne söyleyecekler.
Gel beraber siftah yapamadan karanlıkta müşteri bekleyen esnafımızı dinleyelim.
Gel beraber torunlarına harçlık veremeyen, “iyi ki bu bayram torunlar elimizi öpmeye gelmedi” diye sevinen dedeleri, nineleri dinleyelim.
Gel beraber çöpten ekmek toplayan insanlarımızı dinleyelim.
Gel beraber İŞKUR önünde kuyrukta saatlerce bekleyen, vasıfsız iş arayan Üniversite mezunu gençlerimizi dinleyelim.
Gel beraber traktörüne, mazot alamayan, gübre, tarım ilacı, tohum alamayan, traktörü haciz edilen çiftçilerimizi dinleyelim.
Gel beraber bitiremediğiniz Şuhut yolunda kaza yapan, araçları pert olan, yakınlarını kaybeden ailelerin sizlere yaptığı duayı onlardan dinleyelim.
Sizin işiniz gücünüz kendi kendinize masal anlatmak. Korkarım bir süre sonra sizde anlattığınız yalanları gerçek sanacaksınız.
Masal anlatmayı bırak Hoca, gel beraber ne zaman nerede istersen Televizyon ekranında tartışalım. Milletimize gerçekleri anlatalım. Bu size açık çağrımdır. Dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031