Güncel Haberler

En Genç Aday Adayı MHP’de…

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yücel İnanç en genç Milltvekili aday adayı. Milliyetçi Hareket Partisi tarafından aday gösterilip 25. dönem TBMM milletvekili olarak girerse Yücel İnanç; En Genç Milletvekili ünvanını almış olacaktır. 

Yücel İnanç; 1986 yılında Çay’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini burada, lise öğrenimini Afyon Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde tamamlamıştır. Sonrasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde Ekonomi eğitimine başlamıştır. Burada Dış Ticaret ve Finansman alanlarında çalışmalarda bulunmuş, bu dönemde makaleleri çeşitli gazete ve dergilerde yayınlanmıştır. Daha sonra ticari faaliyetlerinde kendisine belirlediği sektör olan gıda alanında da söz sahibi olabilmek için Mersin ve Afyon Kocatepe Üniversiteleri’nde Gıda Mühendisliği eğitimi almıştır.

Türkiye’nin en genç Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olan Yücel İnanç, ticaret hayatını Afyonkarahisar, Isparta ve Konya illerinde faaliyet gösteren şirketinde devam ettirmektedir. Küçük yaşlardan itibaren siyasetle iç içe olan İNANÇ, lise yıllarından itibaren de çeşitli STK’larda aktif olarak görev almış ve siyasi faaliyetlerde bulunmuştur. Ayrıca MHP Çay İlçe Yönetim Kurulu üyeliğini iki dönemdir sürdürmektedir.

Evli olan Yücel İNANÇ, bir Dünya Vizyonu oluşturabilmek amacıyla temel düzeyde Almanca, Çince, İspanyolca, Arapça ve Rusça eğitimleri almış olup; iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031