Güncel Haberler

Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi Açıldı.

İlçemizde hayırsever tarafından yapılan Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi 28 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla açıldı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Afyonkarahisar’da hayata geçirilecek 5 yatırım müjdeleri arasında bir yatırım müjdesi de ilçemize çıktı.
Hayırsever işadamı Kazım Özer tarafından Şuhut İlçemizde yaptırılan Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi’nin açılışına Sayın Cumhurbaşkanımızın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin yanı sıra, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, hayırseverler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi açılış töreni, Kuran’i Kerim Tilaveti ile başlayarak Video gösterimi sonrasında yapılan dua ile devam etti.

Hayırsever işadamı Kazım Özer’in konuşma bir konuşma yaptı. Protokol konuşmalarının ardından son konuşmayı Cumhurbaşkanımızın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi yaptı. Konuşmasında; “Bu yatırımı Şuhut’a kazandıran Kazım Özer ve Eyüp Akdağ’a teşekkür ediyorum. Bu merkeze adımın verilmesi benim için büyük bir onurdur. Buradan yetişecek gençler, bana hayatım boyunca bu onuru yaşatacaklar. Huzurlarınızda kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum. Onların ışığı, benim ismimi de aydınlatacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanımızın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi konuşmasının devamında,” Yıllardır ülkemizdeki samimi insanların dini duygularını sömürerek, kendi kirli amaçlarını zorla hakim kılmaya çalışan din tüccarlarının, 15 Temmuz’da ülkemizi nasıl bir felakete sürüklediklerini hepimiz gördük. Doğru ve gerçek dini bilgiye, samimi bir inanca sahip insanlar, tankları masum insanların üzerine sürer miydi hiç? Amacı gerçekten insanlığa hizmet olan bir grup, insanlığı katleden böyle bir eyleme kalkışabilir miydi? İşte tam da bu nedenle doğru dini bilgi ile donatılmış insanlara çok ihtiyacımız var. Harf harf, kelime kelime, Allah’ın kelamını, hayat rehberimizi, aklına ve gönlüne nakşetmek üzere burada bulunan bütün gençlerimize, ‘umudumuz sizlersiniz’ demek istiyorum. İçeride ve dışarıda ülkemizi bölüp parçalamak isteyen düşmanlar bizim gafletimizi bekliyor. Fakat gaflet bizlere yakışmaz. Tıpkı 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi, milletimizin hainlere fırsat vermeyeceğine artık inancımız tamdır. Üzerimizdeki kara bulutlar dağılacak, milletimiz bu sıkıntılardan yüzünün akıyla çıkacaktır inşallah. Yatırımımızı gençliğe yapıyor, yüzümüzü Kur’an’ın aydınlığına çeviriyoruz. Unutmayalım, Türkiye güçlüyse, İslam dünyası da güçlüdür. Dünyanın gözlerini kapadığı bütün insani krizler karşısında Türkiye tavır alıyor. Milletimiz cömertçe kapılarını mültecilere açıyor. Mağdur ve mazlumların duaları hürmetine, bu millet inşallah huzur ve selamete kavuşacak. Geleceğin dünyasında önemli roller oynayacaktır. Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin.” dedi.

Konuşmaların sonunda Emine Erdoğan İlimiz ve Kültür Merkezinin açılışı Cumhurbaşkanımızın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin öncülüğünde Orman ve Su İşleri Bakanımızı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Valimiz Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesimi yapılarak açıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031