Güncel Haberler

Ecer Hamza şeyh dede etkinliklerinde

CHP Milletvekili adayı Mehmet Ecer’e Kayabelen’de yapılan 21. Hamza Şeyh Dedeyi anma ve Hıdırellez şenliklerine katıldı. Ecer, şenlik alanına alkışlarla arasında girdi.

CHP Milletvekili adayı Mehmet Ecer, seçim çalışmalarını Kayabelen, Şuhut’a bağlı köyler ve Karadilli’de sürdürdü. Gittiği her yerde büyü bir ilgi gören Ecer’e en çok emekliler ilgi gösteriyor. Emekliler “Ramazan Bayramında ikramiye var mı? doktorum” diye soruyorlar. Merak etmeyin siz yeter ki CHP’yi hükümete taşıyın, ikramiye hazır diye konuştu.

Gözünü çift maaş ikramiyeye diken emekliler sordu Ecer yanıtladı, “CHP’nin temelinde emek, alın teri, tarım, işçiler var. Biz size boş vaatler vermeye gelmedik. Türkiye’de bu güne kadar hangi genel başkan verdiği sözü noterden tasdik ettirdi. Genel Başkanımız Kemal Kılçdaroğlu emeklilerin durumunu en iyi bilen lider. Hiç merak etmeyin emekli maşları 1500 TL olacak, Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye, Emekliden hastane katkı payı alınmayacak bunların sözünü verdi yapamazsam emekli dernekleri beni mahkemeye versin. Başbakanlıktan istifa ederim diyen tek lider” dedi.

chp3 chp2

 

 

 

 

 

 

 

 

Doktor Ecer, Esnafın, köylünün, asgari ücretlinin, taşeronun sorunlarını en iyi bilen parti CHP olduğunu söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü, “Sorunlar belli. Bu hükümet 13 yıl boyunca sizleri daha fakir yaptı, ama kendi yandaşlarını fil yaptı. Tüm Türkiye yapılan konuşmaları duydu, evde para kasaları, taşımakla bitmeyen paralar, kaçak saraylar, çocuklarının bile gemi filosu olan bir aile. Tüm bunlar yetmedi şimdide başkanlık sistemi istiyor. Demokrasi, cumhuriyet rejimi hiç bu kadar tehlike altına girmemişti. Nasıl bir başkanlık sistemi olacağı belli değil. Türk tipi diyor. Ne zaman Türkler başkanlık sistemi ile yönetildi. Bunların derdi Mısır gibi, Suriye gibi, babadan oğla geçen bir başkanlık sistemi istiyorlar” dedi.

chp1 chp

 

 

 

 

 

 

 

 

Emekliler bu toplumun temel taşıdır diyen Ecer, “ Sizler zaten yıllarca mağdur edildiniz. Emekli olmanıza rağmen yine ek iş yapmak zorunda kaldınız. Bu güne kadar size bu konuda bir geri dönüşü oldu mu? Emekliye 23 lira zam yapanlar kendilerine kaça saraylar yaptılar. Bizim size yapacağımız 1500 liralık maaşa kaynak nerede diyorlar? Siz kaçak saray yaparken, bakanlara bile uçak alırken, örtülü ödenek talep ederken kaynağı nereden buluyorsanız biz o kaynağı halka vereceğiz. Biz saraylarda oturmaya gitmiyoruz biz halkımıza hizmet ve görev yapmak, onların yaşanabilir bir ülkede yaşamaları için, insanca hayatlarını sürdürecekler imkanlara kavuşturmak için aday olduk” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031