Güncel Haberler

Dede Sokak değil Çamur Sokak…

İlçemiz Hacı Musa Mahallesi Dede Sokak ile ilgili sosyal medyada çıkan bir çağrıya Şuhut Haber sitesi olarak 25/01/2015 Pazar günü kulak vererek ziyaret ettik. Gerçekten İlçemizin yetiştirdiği bir eğitimcinin haykırışına hak verdik. Sokak baştan aşağı çamur içinde, kaldırım olmadığından yayan yürüyen insanlar çamur deryasına gire çıka yol almak zorunda kalıyorlar.

Şuhut Haber sitesi olarak başkan Recep Bozkurt’ seslenerek Hasan Başdemir’in sosyal medyada paylaştığı soruna çözüm bulması için Başkan Yardımcısı ile beraber dede sokağı ziyaret etmesinin sorunun çözümüne katkı sağlayacağını ifade etmek istiyoruz…

Eğitimci Yazar Hasan Başdemir’in Sosyal Medyada Paylaştığı Yazı; “Güzel ilçem Şuhut’un tüm yöneticileri (muhtardan başkanına kadar) benim evimin olduğu sokaktan yani Dede Sokak’tan geçmeye davet ediyorum. Güzel takım elbiseleri diz boyu çamur olsun da yaşasınlar ne yaşadığımı. Evimden çıkıyorum her yer çamur. Geçen yıl gitmediğim yer kalmadı. Sokağımıza sadece beyaz bi kum benzeri bir şey döküldü ve altyapı yok taş bile döşenmedi. akşamları her yer harabe sarhoş kovalıyoruz. Çarşının dibinde sokağımız ama bakımsızlık diz boyu. Acaba bizim evden en fazla iki oy çıkar diye mi böyle yapıyorlar? Bir kaldırım taşı ve yola parke taşı döşemek bu kadar zor mu? Evden çıkınca resmen duvar kenarlarından tutunarak kıyılardan geçiyorum. Bu mantıkla köy bile yönetilmez…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031