Güncel Haberler

Davutoğlu; Afyon’dayız. Anadolu’nun kalbindeyiz.

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyetinin son seçilmiş Başbakanı Ahmet Davutoğlu İl Teşkilatını açmak için Afyon’a geldi. Kalabalık bir vatandaş topluluğuna hitap etti. Davutoğlu konuşması öncesinde hemşehrilerine hitap eden İl Başkanı Niyazi Ertaş etkili konuştu.

Ertaş’ın konuşmasına teşkilat önünde toplanan vatandaşlar alkışlarla destek verdi. Davutoğlu konuşması esnasında İl Teşkilatının güzel bir lokasyona sahip olan bir yerde açılmasından dolayı Gelecek Partisi Afyon İl Başkanı Niyazi Ertaş’a teşekkür etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve beraberindeki heyet İl Başkanı Niyazi Ertaş’ın evsahipliğinde Afyon Caddelerinde seçim otobüsü ile halkı selamladı.

DAVUTOĞLU AFYON’DA BALKON KONUŞMASI YAPTI.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ‘’ İşte şimdi İçişleri Bakanı o zaman bize karşı yaptığı kumpası kendisi itiraf etti. Neymiş 3-5 arkadaşıyla birlikte Başbakanım diye önünde eğildiği kişiye karşı kumpas kurmuş ne oldu? Bakın o gün bize karşı kumpas kuran daha sonra Hazine Maliye Bakanı olan bir zat kayboldu gitti. Görüyor musunuz? Yok ortada Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak o gün kumpasın içindeydi şimdi herhangi bir yerde görebiliyor musunuz? . Göremezsiniz. O gün bu kumpasın içinde olan herkes bilin ki halkın önüne çıkamaz. Bilin ki ama biz buradayız Oturduğumuz bir makam yok, kullandığımız bir güç yok. Arkamızda bir takım çıkar çevreleri yok. Ama bir buradayız. Afyon’dayız. Türkiye’deyiz. Anadolu’nun kalbindeyiz.

Köy köy sokak sokak dolaşacağız durmayacağız yılmayacağız yorulmayacağız ve milletin üzerindeki karamsarlık bulutlarını dağıtacağız Kara bulutları dağıtıp yeni bir gelecek kuracağız. İşte şimdi biz gelecek kadroları olarak ülkemizin her yerinde bunun için ayaktayız Türkiye’nin kaynakları hazinenin rezervleri ilk kez gelecek Gelecek Partisinin kadroları tarafından ilk kez iki sene önce önceden itibaren Merkez Bankası rezervleri arka kapıdan tüketiliyor diye duyulmuştur o zaman 11 milyar dolardı zamanla 128 milyar dolara çıktı bunlar merkez bankasını 128 milyar dolarını İhtiyat akçesi mi 60 milyar işsizlik fonu kaynaklanır de bütün milleti kaynakları olup oluşturduğu değerleri 3-5 rantiyeci yer teslim ettiler İşte biz buradan millete söz veriyoruz sizden gasp edilen haklarımızı tek tek alacak ve millete iade edeceğiz.’’ dedi.
İl Başkanlığı açılışında kurdale kesildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031