Güncel Haberler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı;

Prof Dr. Veysel Eroğlu’mu…!

 Hemşerimiz Bakan Sayın Veysel Eroğlı’nun adı Bursa Büyükşehir belediye başkanlığı için geçmeye başladı. Siyasi çevreleri hareketlendiren iddia Bursadan ülkeye yayılmaya başladı.

Veysel Eroğlu Bursa’da sıklıkla görmeye alıştığımız bir bakan. Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Bursa’ya yaptığı yatırımlar da öyle böyle göz ardı edilecek gibi değil.

Bakan Eroğlu’nun 2004 yılında Bursa Büyükşehir Belediye başkan adaylığından son anda döndüğünü biliyor.

 “Bakan Veysel Eroğlu 2014’te Büyükşehir’e aday olur mu?”

Sorusunun Cevabı; Hemşerimiz Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun şu açıklamasını dikkatlice okumanız Büyükşehir adaylığı ile ilgili fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır;

“Bursa’ya 46 yeni yatırım yapacağız. Bu hizmetler 558 milyon liralık maliyeti kapsıyor. Şu an Bursa’ya en fazla yatırım yapan ikinci bakanlığız. İlk sırayı almayı istiyoruz.”

Tabii ki zaman gösterecek ama Bakan Eroğlu Bursa’ya bağlılığını Belediye Başkanlığı süreci ile perçinlemeye kararlı görünüyor.

Hayırlı Olur İnşallah…

One comment

  1. sayın mhp li kardeşim bu başlık olmuş mu? sanki Bursa belediye başkan adayı gibi göstermekteki amacınız nedir? Afyonkarahisar milletvekili olmasından rahatsızmısınız? TARAFLI WEB SİTE size baha uygun olur…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.