Güncel Haberler

BOLVADİN AYA ŞUHUT YAYA….

Afyonkarahisar 2. Organize Sanayi Bölgesini Sinanpaşa’ya kaptıran ilçemize kurulması planlanan Tarıma dayalı “Organize Hayvancılık Bölgesi”ni dün itibari ile Bolvadin’e kaptırmış bulunmaktadır. Vali Hakan Yusuf Güner;“Organize hayvancılık bölgesi faaliyetinin bu şehirde çok önemli olduğunu. Bu şehirde hayvancılık var olacak, uluslararası ihracat devam edecek diyorsak, kendimizi geliştirmek, marka tescillerimizi yapmak, kendimizi daha fazla denetletmek, işi daha ileri hale getirmek zorundayız” açıklamaları ile Bolvadin’e kurulacağı müjdesini verdi.

Biraz geçmişi hatırlayalım;

22 Şubat 2011 tarihinde Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen İlimize Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi kurulması ile ilgili yapılan toplantıda alınan kararlar doğrultusunda çalışmalara başlandı.

İlimize kazandırılması planlanan Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili uygulamaları ve gerçekleştirilen yatırımları görmek üzere Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Tarım İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş ve ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler Borsa makam aracı ile Gaziantep’e giderek Organize Besi Bölgesinde Mart 2011 de incelemelerde bulundular.

Şuhut İlçemizin Tarıma dayalı “Organize Hayvancılık Bölgesi”ne uygun olduğunu Orman Bakanı Prof.Dr. Veysel EROĞLU’nun da desteğini aldıklarını ifade ederek müjde vermişlerdi.

Şuhut halkı adına soruyoruz.

Bakanımız Prof.Dr. Veysel EROĞLU’nun bilgisi dahilinde mi bu karar alındı.

Ne değiştide “Organize Hayvancılık Bölgesi” Bolvadin’e kaydı.

Ne değiştide Mehmet MÜSÜRLER karar değiştirdi.

Bu Yanlışa Dur Diyecek Bir Tek Şuhut’lu yokmu…!

osb4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031