Güncel Haberler

Başkan Bozkurt’a Çağrı..!

DAİMA ŞUHUT DAİMA HİZMET
AK Parti Şuhut ilçe teşkilatı ve belediye başkanı Recep Bozkurt 2014-2019 mahalli idareler seçimlerinde Daima Şuhut, Daima Hizmet veya Hizmet Millet için Her Şey Şuhut için sloganlarıyla halkın önüne çıkıp oy istemişlerdi.
Başkan Bozkurt seçim taahhütnamesinin sosyal belediyecilik bölümünde taziye evleri ve cenaze hizmetleri konusundan taahhütleri seçim beyannamesi’nin ilgili sayfalarında bulunmaktadır.
Belediye başkanı Recep bozkurt’un seçim beyannamesinde ki taahhütlerini noktasına dokunmadan sizlere aktarıyoruz.
Başkan Bozkurt beyannamesinde; İlçemizin ihtiyacı olan ve üzerinde uzun zamandır çalıştığımız değerli halkımızın ve teşkilatımızın teklif ve görüşleri doğrultusunda hazırlamış olduğumuz 60 yeni projeyi sizlere sunmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz.
Bu projeler özellikle bakanımız Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nun teklif ve olurları alınarak hazırlanmıştır.
Yaptıkları yapacaklarının garantisi olan AK partili kadrolar bu projeleri de hiç şüphesiz hayata geçirecektir.

SOSYAL BELEDİYECİLİK
Belediyecilik sadece şehrin altyapı sorunlarını değil şehrin sakinlerinin de sorunlarını çözmektir yoksullar engelliler gençler ve çocuklar yaşlılar kadınlar kimsesizler şehit aileleri ve gazilerimiz için hükümetimiz önemli çok çeşitli ve büyük sosyal projeleri hayata geçirmiştir bizde belediye olarak geçtiğimiz dönemde bütçe imkânları ölçüsünde yaptığımız sosyal hizmetleri daha da geliştirip insanımıza layık daha güzel sosyal hizmet ve projelere imza atacağız.

1.TAZİYE EVİ
İlçemizde vefat eden hemşerilerimizin ailelerinin taziye ziyaretlerini düzenli ve ferah bir ortamda kabul edebilmeleri amacı ile hazırlatacağımız taziye evleri projesini hayata geçireceğiz.

2.CENAZE HİZMETLERİ
Cenaze hizmetleri sadece dini bir vecibe değil aynı zamanda merhuma yapılacak son bir hizmettir. Cenazenin ölümünden mezarlığa defnine kadar yapılabilecek cenaze iş ve işlemleri konusunda halkımıza hizmet sağlanacaktır.


Şuhut Haber.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031