Güncel Haberler

AYNI TAS, AYNI HAMAM; HİZMETE DEVAM…!

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü sıkış tepiş 5-6 kişinin aynı odada hizmet üretmeye çalışan; Hükümet Konağı zemin kattaki adliyenin boşalttığı yere taşınırken bir odanın başka bir kuruluşa verilmesi yadırganmıştır. Halkın zemin katta ulaşması daha kolay olurken, çalışanların fiziki ortamı düşünülmeli, En azından zemin kat tamamen ilçe müdürlüğüne tahsis edilmelidir. 40 civarında personel ile hizmet veren Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü kıskanılan bir oda bile soruna çare olmayacağı ortadadır. 5-6 personel aynı ortamda hizmet üretmeye çalışacaktır.

İlçemizdeki siyasi iradeye her zaman anlatılmasına rağmen  Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü müstakil bir binaya kavuşturulamamıştır. İlimizde bulunan 17 ilçeden İhsaniye ile İlçemizde Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Hükümet Konağında hizmet vermektedir. Diğer 15 ilçemizde müstakil binalarında hizmet vermektedir. Şuhut hizmet çeşitliliği ve iş yükü açısından değerlendirilirse ilimizde ilk 5 ilçeden birisidir. Personelinin hizmet vereceği fiziki ortamı uygun olmayan bir yerde hizmet, verimi düşmektedir.

Arşiv, aşı odası, soyunma giyinme alanları olan, zirai alet ve ekipmanın depolandığı alanlar bulunan çiftçi ve köylünün rahat ulaşabileceği, fiziki ortam olarak; gıda denetim birimlerinin ayrı, hayvan sağlığı birimlerinin ayrı, destekleme birimlerinin ayrı, projelere bakan birimin ayrı, idari birimin ayrı, döner sermaye biriminin ayrı ortamlarda olduğu, odaların en fazla 3 er kişilik fiziki ortamlara kavuşturulmalıdır. Siyasi irade ile ilçe kaymakamlığı Şuhut’a daha iyi hizmet almak için mutlaka Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Hükümet Konağı dışında bir hizmet binasına kavuşturmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031