Güncel Haberler

AKP ŞUHUT’DA MUHTARLARLA BULUŞTU…

AKP Afyonkarahisar Milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, Şuhut ilçesinde muhtarlarla buluştu. Şuhut ilçe teşkilatının düzenlediği kahvaltı programına mahalle ve köy muhtarları büyük ilgi gösterdi.

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milletvekili adayları, Şuhut ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Şuhut ilçe başkanlığının muhtarlarla düzenlediği toplantıya katılan Milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, muhtarları sorunlarını dinledi. Toplantıya katılan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, il genel meclisinin köylere ciddi yatırımlar yaptığından bahsetti.

ŞUHUT HALKININ TAM DESTEĞİNİ ALARAK 5-0 YAPACAĞIZ

Şuhut ilçesinin AK Parti hükümetleri döneminde aldığı yatırımları hatırlatan Yurdunuseven, “Şuhut ilçesine son 11 yılda 433 km yol çalışması, 9 sondaj kuyusu, 7 limit içme suyu işi, 52 içme suyu tesisi yapımı gerçekleşti. Ayrıca 12 köye klorlama cihazları yapıldı. 13 YAS çalışması yapılarak 14 bin 448 dekar alan sulamaya açıldı. Tabi ki saymakla bitmeyecek birçok yatırım ve hizmeti Şuhut ilçemizde gerçekleştirdik. Bu söylediğimiz hizmetleri sadece il genel meclisi özel idare genel sekreterliği aracılığı ile yapmaya çalıştı. Şuhut aynı zaman bakanımız Veysel Eroğlu’nun da memleketi. Onun Şuhut’tun yanı sıra Afyonkarahisar’ımıza büyük hizmetlerinin olduğunu biliyoruz. Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinde Şuhut halkının tam desteğini alarak 5-0 yapacağız” dedi. İl Başkanı Yurdunuseven’in konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

TEŞKİLAT ADAYLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

Canlı hayvan, oto ve ilçe pazarında ziyaretlerini gün boyu sürdüren Milletvekili adayları, ilçe merkezinde esnaf ziyareti de yaptılar. Milletvekili adayı Remziye Sıvacı’da kadın kollarının hazırladığı programlara katıldı. Milletvekili adaylarının ziyaretlerine İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanı Ahmet Çelikkanat ve yönetimi, ilçe belediye başkanı Recep Bozkurt, belde ve belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, kadın kolları başkanları ve üyeleri ile partililer eşlik etti. Ziyaretler gün boyu devam etti.

akp1 akp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031