Güncel Haberler

AFYONKARAHİSAR’I SAADET BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ!

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı yerel seçim hazırlıkları kapsamında Aralık ayı İl Divan Toplantısını GİK üyesi Ali Hazer, İl Başkanı Beytullah Karataş, il, ilçe, belde, mahalle başkanları, Kadın-Gençlik Kollarının yoğun katılımıyla; büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.

Yerel seçimlere yönelik temayül yoklamasının da yapıldığı divan toplantısında konuşan İl Başkanı Beytullah Karataş ‘’Yerel seçimler, ancak güçlü bir kadroyla, sağlam bir vizyonla ve bu iki mefhumu taşıyabilecek nitelikli adaylarla kazanılabilir. Afyonkarahisar’da merkez başta olmak üzere tüm belediyelerde nitelikli adaylarla seçimlere gireceğiz’’ dedi.

AFYONKARAHİSAR HAK ETTİĞİ HİZMETİ SAADET BELEDİYECİLİĞİ İLE ALACAK!
‘’Ekonomik yıkımla birlikte ahlaki çöküşün tavan yaptığı böyle ağır bir siyasi iklimde 2024 mahalli idareler seçimlerine doğru hızla ilerliyoruz. Mahalli idarelerde halka hizmet Milli Görüş ile başladı. Milli Görüş belediyeciliği, gerçek kalkınmanın ve ahlaki ilerlemenin kitabını yazdı. Afyonkarahisar’ın da Saadet Belediyeciliğine kavuşma zamanı geldiğine inanıyoruz.
Saadet Partisi olarak şehrimizin henüz gerçek belediyecilik hizmetlerinden istifade edemediğini düşünüyoruz. Yüreğimizle, sözümüzle, elimizle mücadeleye tüm inancımızla çalışacağımıza söz veriyoruz!’’

NİTELİKLİ ADAYLARLA SEÇİME GİRECEĞİZ!
‘’31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine, 90 günden az bir süre kaldı.
Yerel seçimler, ancak güçlü bir kadroyla, sağlam bir vizyonla ve bu iki mefhumu taşıyabilecek nitelikli adaylarla kazanılabilir.

Süreç boyunca aday tespit komisyonlarımız kuruldu, komisyonlarımız gerekli çalışmaları aylar öncesinden başlattılar, çok titiz ve özenli bir çalışma yürütüldü, İlçelerimize ve Beldelerimize gidildi, istişareler yapıldı.
Bugün de 2. temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz.
Çalışmalarımızı dikkatle ve titizlikle sürdürüyoruz.

İnşallah önümüzdeki günlerde, Yeraltı ve Yerüstü kaynaklarıyla zengin, Tarımın, hayvancılığın baş şehri olmayı hak eden, gastronomisi ile dillerde; maneviyatı ile gönüllerde taht kuran Afyonkarahisar’ımızın, İlçelerinin ve beldelerinin şehremini olacak Belediye Başkan Adaylarımızı açıklamaya başlayacağız.

Afyonkarahisar’a sosyal, kültürel ve ekonomik alanda sınıf atlatmak ve bölgenin lideri haline getirmek, hak ettiği değere ulaştırmak, mağduriyetlere, işsizliğe, sosyal problemlere son vermek için stratejik projelerimizi hazırlıyoruz.’’

HER SÖZÜMÜZÜ DOĞRULUKLA, İNSANİYETLE SÖYLEYECEĞİZ!
‘’Hep beraber, bütün Afyon Teşkilatımızla birlikte;
Gülümseyen yüzümüzü her fırsatta göstereceğiz.
Gönülleri alacağız, kalpleri kazanacağız. Her sözümüzü doğrulukla, dürüstlükle, insaniyetle söyleyeceğiz.
El ele, hep birlikte Afyonkarahisar Belediyesi’ni biz yöneteceğiz!
İnanıyoruz ki milletimiz yetkiyi Saadet Partili adaylara verecektir. Afyonkarahisar’da tüm kadrolarımızla; inanç, azim ve kararlılıkla, 2024 Yerel seçimlerinde Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin belediyelerde yerel iktidarı için hazırız!’’ dedi.

İl divan toplantısı yapılan birim sunumları, rapor müzakeresi ve yapılan yazılı temayül yoklamasının ardından sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031