Güncel Haberler

Şuhut Besi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müsürler’e mi takıldı..!

 Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Afyonkarahisar’a Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi kurulmasıyla ilgili yapılan toplantıda alınan kararlar doğrultusunda çalışmalara başlandığını halde son zamanlarda Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler’in girişimleri ile ŞUHUT İlçemiz ve Afyonkarahisar sınırları içerisine kurulması planlanın Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları durdurulmak istenildiği Arazinin uygun olmadığı yönünde yapılan olumsuz açıklamaları kınıyoruz.

Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyon’a kazandırılması planlanan Sanayi Bölgesi ile ilgili uygulamaları ve gerçekleştirilen yatırımları görmek üzere Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır ve Tarım İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş ile birlikte Gaziantep Besi Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunmuşlardı. O dönemde Başkan Mühsürler, sanayi bölgesinin açılmasıyla birlikte, sektörde faaliyet gösteren kişi ve firmaların sağlıklı ve etkin bir çalışma alanına kavuşturacağını belirtmişti.

Şimdi soruyoruz Sayın Müsürler’e ne değişti de karar değiştiriyorsun. Bu arazi o zaman uygun idi, Şimdi neden uygun değil…!

One comment

  1. Şuhut besi organize sanayi ilgisizlikten başka bir yere gidecek . Bunun için Şuhutta acilen bu işi üslenecek bir ekip veya dernek kurularak çalışmalı Değilse büyük bir istihdam bağıra çağıra gidiyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031