Güncel Haberler

AF-BAL-DER Halep yardımlarına sesiz kalmadı…

Afyonkarahisar’daki Balçıkhisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(AF-BAL-DER) Halep’e Yardım Kampanyası kapsamında Balçıkhisar Köyü’nde yardım topladı.

Şuhut ilçesine bağlı Balçıkhisar’da yardım toplayan dernek üyeleri ve Dernek Başkanı Mahir Arık, yardımların Afyon Yardım Toplama Merkezi Taş Medrese’ye ulaştığını, amaçlarının Halep’te yaşanan insanlık dramına AF-BAL-DER olarak bir nebze olsun katkı sağlamak olduğunu söyledi.

“Herkes Bu Kutlu Vazifeye El Atarak Destek Çıktı”
Başkan Arık, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Dernek üyelerimiz ve vatandaşlarımız hep birlikte seferber olarak Balçıkhisar köyümüzden kuru gıda, un ve patates gibi vatandaşlarımızın evinde bulunan yardım araçlarını toplayarak Halep’e göndermek üzere Afyonkarahisar merkeze getirdik. Üyelerimizden ve vatandaşlarımızdan Allah razı olsun, herkes bu kutlu vazifeye el atarak destek çıktı.

Balçıkhisar’ımız bu konuda elinden geleni yapmıştır ve AF-BAL-DER derneğimizin mazlum milletlerin yanında olan Türkiye’mize desteği her zaman devam edecektir. Tekrar bütün dernek üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Yardımlarımız, Afyon Yardım Toplama Merkezi olan Taş Medrese’ye getirilmiştir. Emeği geçen arkadaşlarıma ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bu yardımların Halep’e ulaşmasında emeği geçen bütün yetkililere de teşekkürü bir borç biliriz. İnsanlığın bu tür dramları yaşamaması ümidiyle, herkesten Allah razı olsun.”dedi.

“Destek Veren Bütün Vatandaşlarımıza Teşekkür Ederiz”
Dernek üyeleri de yaptıkları açıklamada, “Derneğimizin sosyal faaliyetlere katılımı her zaman olmaktadır. Destek veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Halep’e ve diğer mazlum milletlere yardımlarımız Allah nasip ederse devam edecektir.”dediler.>

afbder1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031