Güncel Haberler

31 Mart’ta halk AKP ve MHP’ye gereken dersi verecek.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, 31 Mart seçimlerinde halkın iktidara gereken dersi vereceğini belirterek, “1 Nisan’da Afyonkarahisar’da AKP’li ve MHP’li belediyelerden ‘Derman Belediyelere’ geçeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, düzenlediği haftalık basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ercan’a toplantıda göreve atanan yeni CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerini de tanıttı.
“DERMAN BELEDİYELERE GEÇECEĞİZ”
Yoğunluk nedeniyle geçen hafta düzenledikleri basın toplantısını gerçekleştiremediklerini söyleyen Ercan, “CHP Merkez İlçe yeni yönetim kurulu üyeleri İsmail Büyükçelen’in Başkanlığında bir araya geldi. Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyoruz. Afyon’da yaptığımız Millet İttifakının gereği olarak İYİ Parti’nin etkin olduğu yerlerde ve CHP olarak bizim etkin olduğumuz yerler olmak üzere tüm ilçelerde geçtiğimiz hafta yoğun çalışmalar yaptık. Kamuoyunda yayın organlarında pek görülmesek de sahada fazlaca görülüyoruz. Yeni Merkez İlçe teşkilatımızın bize verdiği güçle daha çok şey başaracağımızı düşünüyoruz. Daha önce ki iddialarımı tekrarlıyorum. En az 14 ilçede büyük iddiamız vardır. Bunu saha çalışmalarımızda gördük. Geçen hafta CHP Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel de bizlerle birlikteydi. Emirdağ, Sultandağı, Çay, Evciler, Dazkırı ilçelerimizi ziyaret ettik. Gerçekten partililerimiz çok azimli. Bu ilçeleri 31 Mart yerel seçimlerinde alacağız. İhsaniye ve Sinanpaşa ilçelerimizde çok iyi durumda. 31 Mart seçimlerinde biz bugünkü iktidara halkımızla birlikte gereken dersi vereceğiz. AKP’li ve MHP’li Belediyelerden ‘Derman Belediyelere’ geçeceğiz.” dedi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, 31 Mart seçimlerinde halkın iktidara gereken dersi vereceğini belirterek, “1 Nisan’da Afyonkarahisar’da AKP’li ve MHP’li belediyelerden ‘Derman Belediyelere’ geçeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031