Güncel Haberler

YOL..!

Eski Başbakanlardan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından Ak Parti Afyonkarahisar 5.olağan il kongresinde Şuhut-Afyonkarahisar arası bölünmüş yol müjdesi verilmişti. Böyle bir müjdenin sonucu başlayan Afyonkarahisar Şuhut bölünmüş yolu Ak Parti iktidarının verdiği tarihte tamamlayamadığı, ilk ihalesinden bu güne kadar 5 yıl 6 ay tam tamına 2015 gün geçmiş olup; ne hikmetse bir türlü bitirilememiştir.

Hatırlayacağınız gibi Bakanımız Prof.Dr. Veysel EROĞLU milli ve dini bayramlarda Afyonkarahisara müjdelerle gelip projeleri halka takdim eder, bir önceki bayramda verdiği müjdelerin çalışmalarını anlatır, Afyonkarahisar halkıda ilgi ile gelişmeleri takip eder, kendiside güçlü bir şekilde kamuoyu desteğini arkasına alarak halkla bayramlaşırdı. Bu çalışma şekli Veysel Beyin Bakanlık dönemi boyunca devam etmiş olup, bir çok ilçe, belde, köy bu hizmetlerden faydalanmıştır.

Bakanımız Prof.Dr. Veysel EROĞLU Dazkırı, Dinar, Sandıklı, Sinanpaşa, İhsaniye, Emirdağ, Bolvadin, Çay, Sultandağı olmak üzere bir çok ilçemize özel projeler hazırlatmış, yatırım programına almış veya aldırtmış uygulamış bitirmiştir.

Afyonkarahisar Şuhut bölünmüş yolu Bakanımız Prof.Dr. Veysel EROĞLU gayretleri ile ihalesi olmuştur. Kendisinin ilçemize has özel bir projesidir. Günlük ortalama 4000 araç ve 8-10 bin insanın seyahat ettiği rampalı, virajlı, kışın Ege bölgesinin en çetin yollarından biri olduğunu en iyi bilenlerden biriside kendisidir. Onun için bu bölünmüş yol ihtiyaçtır. Sakınılan göze çöp batar, Özenilen iş nazara gelir. Kem sözler ve kem gözler iş başı yapar. Hem içeride hem dışarıda. Bu yol çalışması da yol kazasına uğramıştır.

Müjdesini yaklaşık bir ay önce Şuhut belediye başkanı Recep Bozkurt Afyonkarahisar-Şuhut bölünmüş yolunun ihalesi yeniden yapıldı. Yer teslimi ve sözleşmeside yapıldı. İhaleyi alan firma şantiye çalışmalarına başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalar kaldığı yerden devam edecek. Başta Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu ve Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu’na, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e teşekkür ederiz. Diye duyurmuştu.

İnşallah bu sefer bölünmüş yolumuz bu sene sonuna kadar tamamı tamamlanır. Mütahit işi bırakmaz. Ödenek sorun olmaz. Burada bir noktayı ifade etmek gerekiyor. Önümüzdeki en büyük engel ödenek sıkıntısı gibi duruyor. Başta belediye başkanı Recep Bozkurt, Ak Parti il başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay işi sıkı tutup, Bakanımızı günlük bilgilendirerek bitimini sağlamalılar.

Sağlıklı olun, Sağlıklı Kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031