Güncel Haberler

UYSAL’DAN İYİ PARTİYE ZİYARET.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanlığını atanan Mehmet İnkaya’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan Uysal ;”Bir görev değişikliği sonrası değerli Başkanımızın göreve atanması sonrası bende ilk Afyonkarahisar’a gelişimizde kendisini ziyaret ederek tebriklerimizi ileteceğimizi ifade ettmiştim. Başkanımızın şahsında İyi parti camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmasının devaminda Uysal; “Milletin sesi olabilmek adına bütün zorluklara rağmen oluşturulmuş olan olağan üstü hal ortamında muhalefetin önünde engeller oluşturulmasına rağmen millete giderek böyle bir süreçten geçtik. Bu süreç içersinde büyük emek veren başta İyi parti İl yönetimine görevi bırakan İyi Parti İl Başkanı Erdal Gümüş’ün şahsında tüm İyi Parti camiasına bir kez daha hem kendi adıma hem partimiz adına minnet duygumu ifade etmek isterim. Bu gün bu vesile ile hayırlı olsun dileklerimizi paylaştık.Allah hayırlı uğurlu etsin “ dedi.

İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya’da ziyareti nedeniyle Milletvekili Uysal’a teşekkür ederek” İnşallah inandığımız doğruları göstereceğiz. Ben ziyaretiniz dolası ile çok teşekkür ederim şeref verdiniz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031