Güncel Haberler

Türkav 32 yaşında.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Afyonkarahisar Şube başkanı Ahmet Nal 32. Yıl mesajı yayınladı. Mesajında Ahmet Nal; TÜRKAV olarak 32. Kuruluş yıldönümünü kutladığımız bugün sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duymaktayız.
Açıklamalarımıza geçmeden önce dün Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V)’e komşu olarak gönderdiğimiz 11 Şehidimize ve bugüne kadar bu vatan, bayrak,ezan ve din uğruna hayatlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Cenabı Allah tan rahmet diler gazi ve yaralılarımıza acil şifalar temenni ederiz.Her zaman olduğu gibi yine yüreklerimiz yanmıştır. Aslende ateşin düştüğü acılı ailelere de sabırlar diler her daim yanlarında ve emirlerinde olduğumuzu bilmelerini isteriz.
Rahmetli Başbuğ Alpaslan Türkeş beyin emirleri ve Bilge lider Dr. Devlet BAHÇELİ beyin yol başçılığıyla kurulan vakfımız zamanın şartlarında Ülkücü Memurların haklarını koruyup kollayabilmek için sendikalaşmaların önüne açmak adına 6 Mart 1989 yılında kurulmuştur. Akabinde tüm illerde teşkilatlarını tamamlayarak faaliyete geçmiştir.
Daima devletinin yanında hiçbir şahsi menfaat gözetmeksizin görev yapan ülkücü memurların kurmuş olduğu bu vakıf şu anda ve ilelebette devletinin ve milletinin yanında dimdik durmaya devam edecektir. Lider, teşkilat ve doktirin bizim hayat felsefemizdir. Her türlü mücadelede devletimizin yanında yılmadan ,yıkılmadan,usanmadan mücadeleye devam etmekteyiz.
Bugüne kadar bu vakfa hizmet etmiş, yönetimlerinde bulunmuş, bayrağı şerefle taşımış tüm büyüklerimizede buradan şükranlarımızı sunuyoruz. Onların kurmuş oldukları ve bugüne kadar taşımış olduğu bu Bayrağı son nefesimize kadar taşıyacağımıza and içeriz.
Göreve gelişimizin 2.yılında bu göreve bizleri layık gören Sayın genel başkanımız EBUBEKİR SIDDIK KORKMAZ ve yönetimi ile yüzlerini yere eğdirmeyeceğimize söz verdiğimiz il, ilçe teşkilatlarımız ile Sayın MYK üyesi MHP Afyonkarahisar Milletvekili ağabeyimiz Mehmet TAYTAK beye de hasleten şükranlarımızı arz ederim.
2020 yılı Mart ayında Afyonkarahisar Şubemize bir mekan edindirip faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Enerjisi hiç bitmeyen yönetimimiz ve Devletin Asil Evlatları üyelerimizle iyi gün kötü gün demeden çalışıyoruz. Kurduğumuz Türkav Akademide ihtiyaç sahipleri öğrencilerimize destek olmaya devam ederken, Ramazan ayı ve Bayramı ile Kurban Bayramlarında da ailelerimizin bir nebze yüzünü güldürebilmek için ayni ve nakdi yardımlarımız olmuş ve olmaya devam edecektir.
Malum tüm dünyayı ve ülkemizi saran pandemi de dahil üyelerimiz hiç hız kesmeden çalışmalarına devam etmiş ve Devletimizin yanında görev almıştır. Biliriz ki insanı yaşatabilirsek devlet yaşayacaktır.Aldığımız son nefes , kanımızın son damlasına kadar doğru bildiğimiz Hak davasından şaşmadan en küçük bir taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Yetiştireceğimiz evlatlarımız milliyetçi Türkiye ve Turan’a kadar azimle çalışacaklardır. Hedef bellidir. KIZIL ELMA.
Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederiz.Dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.